När man har haft världens bästa lördag

Vilka människor som kommit in i mitt liv tack vare den där galna kvällen på Lilla torg. Jag är varm långt in i hjärtat efter en blåsig, kall och helt galen dag på Ribban med dessa tjejer. Vi var där bland annat för att Emma skulle fixa en bild till min header. Så jag har legat i en gigantisk hög med tång iklädd Emmas Walla (sååå ljuvlig så jag ville stoppa den i väskan när vi skulle hem, men med allt det tyget så var det lite svårt att göra det obemärkt) ögonlapp och svart mitella (dagen till ära)

När jag krälat klart i tången, gjort ett tappert försök att borsta ut håret och lydigt druckit upp frukosten Tindy hade med sig så letade upp ett ställe där det var lite mer vindstilla. 
Den här damen muttrade nämligen något om att det var bättre att ha rakt hår om man fotades i vind och pekade på sitt eget underbara virrvarr av lockar.
Men där bakom den gröna ladan dukade Fru sederblad minsann upp för värsta ostpartyt. Inte dumt alls.

Det var ju första gången jag fick träffa och krama på den där Fru Sederblad. Och ja, hon var minst lika härlig i verkligheten som hon är på bloggen. 

Angela hjälpte Emma att ta lite bilder åt Factory. My God så snygg hon är den kvinnan. I världens minsta byxor, paljett topp och snygg-jackan från FilippaK stod hon där framför ladan och klättrade i träd som om hon aldrig hade gjort annat.


Då fick jag syn på en grodman på cykel, knuffade Tindy lite i sidan och fnissade. ”Honom måste vi ha” sa tokan då och stegade fram till honom. Och visst ställde han upp på lite bilder. Först var han tvungen att hälla ut sisådär en liter vatten ur varje sko. Ja, Factory fick lite speciella bilder den här gången. Men vem kan motstå en grodman med mustasch liksom.

Och här är ju jag, i min nya favorit. Världens mysigaste poncho från världens bästa Ordonnance. Det var kärlek vid första ögonkastet och poncho är ju typ världens smartaste plagg för en enarmad bandit som jag, den dåliga armen kan ju hänga där inne i sin mitella. Smart. Enarmad eller ej, den här ponchon är höstens köp!


Sen värmde vi oss med fika på Espresso House innan vi åkte hemåt, trötta och minst sagt fulla med frisk luft.

Så nu ska jag återgå till att ligga i soffan och klappa lilla Abbe som varit på spa hos min mamma idag. Nyklippt, nyfönad och nybadad är han. Också ska jag äta lite polly och skatta för mig själv när jag tänker på dagens galenskaper (och försöka låta bli att tänka på att jag missar världens trevligaste middag ikväll.)
Så får det bli.

25 kommentarer till “När man har haft världens bästa lördag

  1. Gud vad du är snygg på bilden med ponchon!! Ska bli spännande att se din header när den är färdig!

  2. Herregud vad du är vacker kvinna!
    Vilken dag ni har haft, det är så kul att läsa era bloggar och riktigt höra era skratt. Tja ditt skratt vet jag ju inte hur det låter eftersom jag inte har träffat dig, än.
    Tänk vad bloggvärlden är fin!

    Din poncho… Fantastisk!
    Kram på dig

  3. Men åh, superfin poncho! Precis en sån har jag letat efter. Jag bor hur långt som helst iväg från Ystad – vad är det för märke på den? Håller en tumme att den finns att få tag på i min stad också…

    1. Visst är den ljuvlig!? Dessutom så fina material, så den är både mjuk och jätte varm! (frös inte alls trots att det blåste halv orkan igår)
      Den är från Costummade, men vet du vad? Heléne som har Ordonnance här i Ystad skickar jätte gärna varor till andra delar av landet, bara skicka iväg ett mail till mig eller henne så löser vi det så du får din drömponcho, för den är verkligen helt ljuvlig!
      Kram!

  4. Vilken oordning det blev bland mina svar, jag klickade på svara från mobilen, men nu när jag tittar på datorn ser jag att det inte gick så himla bra… Jag hoppas att ni hittar svaret på just er kommentar! Kram!

  5. Vilken oordning det blev bland mina svar, jag klickade på svara från mobilen, men nu när jag tittar på datorn ser jag att det inte gick så himla bra… Jag hoppas att ni hittar svaret på just er kommentar! Kram!

  6. Vilken härlig dag ni hade! Synd att du inte kunde komma med på kvällen. Du verkar vara en riktig godig :O) O snyggelisnygg med! Vilka galet fina bilder du fått :O)

    Kram /Katarina tvillingmamma

  7. Den där frun hjälpte mig att hitta hit;) Vilket fint jobb!!! Så kul med något nytt! Du ser fantastisk ut och hon kan gärna få komma och fixa mig snygg på bild..

    God job/ Sofia PR

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg