När man har blivit lite mindre fågelbo

Jaha, nu är ni kanske några där ute som undrar hur det gick med håret. Jag har den stora glädjen att kunna meddela att jag aldrig behövde ta till saxen, även om det var nära där ett tag.. Däremot gick det åt en halv burk inpackning (och jag skojar inte!) Nu är hela håret utrett sånär som på en knuta som jag ska ta tag i ikväll. Men redan nu är det alltså lite mindre fågelbo över det hela.   
 Doftpinnar från Reunion Home ”Nytvättat direkt från linan” doftar precis så gott som det låter. Dock har min nog gjort sitt snart, den doftar inte så mycket längre trots att jag tryckt i alla pinnarna.
 Abbe har lekt med sin kanin
Dagens middag blev en enkel omelett, i brist på fantasi och ork.

Så det är väl ungefär vad som hänt här idag. Också har jag ju styrt upp så att Iris fixar daiquiris på petflaskor (typ..) till partyvagnen påväg till bloggdagen på lördag. Själv har jag lovat att fixa ballonger och lite snittar. Ni kommer väl? Kan ju inte bli mycket bättre än så. En tågvagn full med glada bloggare, drinkar och snittar en lördag eftermiddag. 13.23 avgår tåget från Malmö C, men ni måste gå in på facebook och anmäla er så vi vet hur många vi blir. Men partyvagnen alltså, det är den ni ska leta efter.

10 kommentarer till “När man har blivit lite mindre fågelbo

  1. Lycka till med resterande del av håret. Aj aj vad det ska kännas i din hårbotten. Men skönt att inpackninfen hjälpte.

    Vi ses i Partyvagnen på tåget. Jag och kompisen hoppar på i Lund.

    Kram

  2. Jag kommer inte på lördag. Buhu 🙁
    Men denna hösten är tokbokad så någon helg i lugn behövs.
    Ska läsa alla bloggar och gråta en skvätt för att jag inte är där med er.
    Kram

  3. Åh partytåg! Hade mer än gärna åkt med om jag 1. Hade kunnat vara med på bloggdagen och 2. Bott i malmö 🙂 Kram

    1. Synd att du inte kommer, jag tror att både bloggdagen och partyvagnen kommer bli toppen:) du får läsa alla bloggar på söndag så känns det kanske som om du är med ändå på något vis!
      Kram

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg