När man varit på bloggdag

Nu har det varit tyst här inne ett par dagar. Igår kom jag nämligen iväg på Bloggdagen i Helsingborg även om det inte blev bestämt förrän i sista stund. Det är jag glad för. Trots att jag befann mig i någonslags smärt-/smärtstillande -dimma så fick jag träffa en massa härliga tjejer. Tyvärr orkade jag inte vara så aktiv med kameran, men ni har ju säkert sett bilder från dagen hos någon annan bloggare som var där. 
Här kommer iallafall ett urval av det som fastnade i min lins.

                 

                                                    

 Först ut var partyvagnen, arrangerat av Iris. Hon hade blandat drinkar på petflaskor till alla som ville ha och några av oss andra hade lite tilltugg med oss i väskorna. Partyvagnen blev med andra ord ett lyckat koncept. Jag hade trevligt sällskap av bl.a tjejen på bilden ovan.

 Väl på plats så träffade vi såklart Emma
 Och fick som ni kanske kan utläsa ur Iris nöjda ansiktsuttryck när hon gräver i påsen härliga och välfyllda goodiebags.  
 Sedan var det dags för inte mindre än fyra intressanta och inspirerande föredrag.
 Man kan ana att spänningarna släppte lite för Angela, när hon kommit ur föreläsningssalen och hoppat i feststassen. Snygg som attan är hon iallafall den där Sederbladskan, både i grenhängare och festklänning. 

 Jag fick hela dagen sällskap av denna trevliga och smått galna kvinna. Eller vad skriver jag, HELT galen är hon faktiskt. En såndär som är riktigt svår att inte tycka om. Hon finns inom kort i bloggvärlden hon med. Idag närmare bestämt, det var iallafall vad vi kom överens om undermiddagen. (Nu finns det ingen återvändo, Katarina!)


En härlig dag helt enkelt. Som bäst sammanfattas med orden Lärorikt och roligt, bästa kombinationen.

10 kommentarer till “När man varit på bloggdag

  1. Jamen vilken härlig gårdag, den kan man leva på länge. Önskar att jag hade hunnit prata med er alla men det får bli nästan gång 🙂

    Fortsatt trevlig Söndag!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg