När man får ge något tillbaka

(Bild: Emma)

Det är häftigt det här med bloggandet. Inte nog med att jag har träffat så himla fina människor. Det har också fått mig att göra saker som jag aldrig annars skulle gjort. 
Jag har alltid varit en såndär kameraskygg människa som vänder bort huvudet så fort någon plockar fram en kamera. Nu har jag gjort inte bara en fotografering, utan två (den andra kan jag tyvärr inte visa er än). 
Hade någon sagt det till mig för tre månader sedan så hade jag förmodligen skrattat halvt ihjäl mig. 
Så ni kan ju gissa om jag blev paff (och säkert röd som en tomat) på bloggeventet när plötsligt en gigantisk bild på mig fyller de två skärmarna under Emmas föreläsning. 
Två gånger gigantisk Nicole liksom. Läskigt. Men också häftigt, att Jag vågat ställa mig framför kameran. 

Nu var det egentligen inte alls det här jag skulle skriva om, utan att jag fått ett erbjudande idag. Om att göra något för er, som tack för att ni läser och lämnar så snälla kommentarer liksom. 
En tävling blir det. Min allra första bloggtävling och jag är glad så jag knappt vet vart jag ska bli av. Ni får lova att hålla utkik här i helgen och vara med i min tävling, snälla? Annars blir det så himla pinsamt.




16 kommentarer till “När man får ge något tillbaka

  1. För mig är de en självklarhet att du ska vara FRAMFÖR kameran, även om du tar väldigt fina bilder.
    Jag har tipsat Elna om att använda dig som modell!!
    Givetvis ska jag vara med och tävla!!!

  2. Åh, vad spännande…..väntar, längtar och tänker självklart vara med och tävla.
    Vet du vad vi gjorde igår på jobbet? Vi tjuvstartade med julen lite grand. Vi hade glögg och nybakat lussebullar och pepparkakor. Så himla gott och skönt att kunna gå utanför gränserna. Det var väldigt uppskattat av all personal. Så busiga var vi…..
    Tack för en fin blogg

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg