Investeringar & det där med tekniken

 

IMG_5340

 
 

Så glad jag är, att ni verkar lika nöjda över flytten som jag är. Jag börjar komma i ordning här, det tycker jag. Lite mer ska falla på plats och framför allt så ska jag bli vän med tekniken, men det kommer väl så småningom.  Det är ju alltid lite kortslutning i hjärnan när man ska lära sig något nytt, lära om. I alla fall hos mig.

 

Igår var det flyttdag och jag kan väl inte påstå att jag att jag agerade flyttgubbe direkt, nej jag gled runt på stan i mina Zebra brallor och fixade ärenden. Också åt jag frukost med finaste A, som jag inte träffat på jag-vet-inte-hur-länge. Det var mysigt såklart och det är först när man träffas sådär igen som man inser hur mycket man egentligen saknat någon (eller inte saknat, om det vill sig illa). Men A har jag saknat, det är en sak som är säker. Så medan vi pratade bort ett par timmar på Espresso House uteservering konstaterade att det får vi göra om, snart.

 
 

IMG_5371

 
 

IMG_5378

 
 

IMG_5357

 
 

Bilderna är från i förrgår när hösten var här på riktigt för en dag. Inte mig emot då jag kunde inviga mina nya Primeboots som jag fyndat hos Creative Lounge och krypa i min mysiga poncho från Davida. Den där ponchon köpte jag i typ maj och den är verkligen välanvänd redan, mjukare och varmare plagg får man leta efter, den har varit perfekt hela sommaren under sena kvällar och kommer att vara ännu bättre nu när hösten smyger sig på. Två investeringar som jag kommer att ha nytta av länge, länge.

 

Men ni vet hur det är, är man bandit och gled runt på stan och fixade ärenden igår så är det sängen som gäller idag. Sängen och Netflix. Kanske lite nätshoppning med, det är jag pigg nog för och jag tror att jag sett något jag bara måste ha.

 
 

Banditen-post-signature

8 kommentarer till “Investeringar & det där med tekniken

  1. Härliga investeringar, hoppas netflix har något bra ett erbjuda? Något tips? Fann White Collar från dig
    Ser fram emot att få veta vad som shoppats i ”måste” 😉

    1. Hmm, jag är fortfarande på White Collar. Snart slut dock =( Återkommer när jag hittat något nytt 😉

  2. Jag fick hem zipjeansen från D.Brand som du tipsade om igår. Och de satt bra på min ”plattrumpa”. Inte ofta jag hittar jeans där fickorna sitter där de ska. Liiite får jag gå och dra upp dem men det överlever jag.
    Tusen tack för tipset och my ass i D.Brand kan du spana in på min blogg. ;0)
    Kram Linda

    1. Nejmen vad kul 😀 Det måste jag ju såklart spana in 😉 Kram på dig!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg