Sjukhus och nya skor

 

Om jag är kär i de där skorna?
 

Ja, det kan man nog säga.

Sjukhus besök idag och jag har mest tittat neråt, på fötterna. Och då har det genast känts lite bättre att sitta där i väntrummet och att ha åkt hela den där vägen till sjukhuset i en annan stad, för ett besök som bara tar en halvtimme. Ja, livet blev lite lättare med ett par Ldir på fötterna, vem hade kunnat ana det?

 
 

Men smärtan tog de ju inte bort, såklart. Så nu ligger jag här hemma, nedbäddad med handbaksmälla. Igen.

 
 

Banditen-post-signature

 

30 kommentarer till “Sjukhus och nya skor

  1. Så fine skor! Må helt klart bestille ett par. 🙂
    Masse god bedring til deg! Hoppas den armen en gång tar slut m alla smärtor!
    Ps. Sjalet, vilket märke er det? Kommer bare opp massa olika klesmerken

    1. Tack snälla du!
      Och klart du måste beställa ett par 😀
      Sjalen är av märket Numph.

  2. Tråkigt med smärtan, och även om de inte tröstar då väldans mycket, så har du ett par sjukt snygga skor att mellan varven gå ut och lufta 🙂

    1. Ojoj, vilket angenämt problem 🙂 Fast jag tycker nog att man kan stå ut med lite fotbad i skorna för ett par såna här snyggingar 😉 Kram!

  3. Alltså de där skorna…! Så jäkla snygga och nu inför sensommar/höst har jag verkligen fått ett nytt favoritmärke på skor!
    Krya på dig låter så futtigt i sammanhanget, men jag menar det på riktigt och mer permanent än bara för den här gången.

  4. Otroligt fina skor, vilken färg har du?. Skulle beställa men fick problem med färgvalet. Det finns allt för många färger.

    1. Visst är de fina 😀
      Mamma valde ARMY till mig, vilket jag tyckte var ett utmärkt val. De är liksom någon skitsnygg grå/grön nyans, som passar perfekt till både jeans, svart, bara ben, eller vad man nu kan tänkas vilja ha på sig 🙂

  5. Så fint så man blir helt matt! Tänk att ha en sådan mamma!
    Jag undrar om du inte kommer att opereras mer eller om läkarna tror att något kan göras för din arm?

    1. Jag vet, tänk att ha en sådan mamma. Lycka 🙂
      Armen kommer de inte att operera i, eftersom det till troligtvis kommer att förvärras då, och det vill ju ingen ha på sitt samvete…
      Ryggmärgsstimulatorn som jag opererade in i december ligger fel och den kommer att flyttas i höst eller ev tas ut om man inte lyckas placera den rätt under OP.
      Pga CRPS diagnosen vill man inte operera om det inte är ABSOLUT nödvändigt eftersom kroppen reagerar väldigt starkt på att bli stucken/skuren i.

      1. Nej, det förstår jag, att ingen vill ha på sitt samvete att göra det VÄRRE..
        Varje gång du skriver att du har handbaksmälla är det nog fler läsare än jag som tänker men kan läkarna GÖRA NÅGOT DÅ!! Känner vi så förstår jag att din frustration är tusen gånger större och att du inte är i ett ständigt breakdown är så galet starkt och imponerande! Utan att ha drabbats av någon sjukdom/olycka själv är vi nog många som inspireras av ditt sätt att suga livsnjutning ur livets fina stunder!
        Jag förstår egentligen bara hälften av det du beskriver ovan men SOM jag hoppas att de lyckas göra något bra för dig i höst!

  6. Så väldigt fina skor! Jag sitter sedan en tid tillbaka och väljer mellan färger och modeller =) Vilken färg är det på dina?

  7. Ställ skorna så du ser dom från sängen, eller ta på dom vetja, så har du ständigt lovely utsikt :).
    Sen måste jag påpeka att det är sanslöst vad fin du blir på bild, och att smärtan aldrig syns är ju helt overkligt, du är så himla fantastisk! (Vet lie om att gå omkring med ständig smärta och tack och lov finns det inte så mycket bilder… 🙂
    Kram

    1. Haha, det är lustigt det där. Många säger att det syns i mina ögon, smärtan. Att jag får en mer intensiv blick ju starkare smärtan blir. (Vilket ju kan vara en fördel på bild) Men det kanske man måste känna mig för att se 🙂 Också är jag ju förstås bara med på bild när jag har en hyffsad dag, det är bara då jag har orken. Idag skulle ingen komma nära mig med en kamera, om vi säger så 😉
      Skorna är placerade inom synhåll, tro mig 😀
      Kram på dig

  8. Mycket fina skor, tänkte kanske överraska min dotter med ett par, hur är dom i storlekarna och vilken färg är det på dina?

    1. ÅÅååh, är du också en sån där underbar mamma med överraskningar? Heja dig! Jag ska bli som er en dag 😀
      Storlekarna är normala tycker jag och jag har färgen ARMY på mina, skitsnygg om jag får säga det själv!
      Lycka till med köpet, din dotter kommer att sväva på moln! <3

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg