Att ha fått en present

 
 
IMG_0434
 
 

Har jag förresten sagt att jag har de bästa som finns i mitt liv.

Titta bara på bilden! Ja, det är den. Väskan som jag tjatat om hur fin den vore att packa i inför operation och sjukhusnätter.

Jag fick den häromdagen. I lycka-till-&-pepp-present. Förstår ni hur fint?

Jag är rörd. Igen. Jag har verkligen världens bästa omkring mig. Världens bästa.

 
 

Banditen-post-signature

16 kommentarer till “Att ha fått en present

  1. Snygg är vad den är. Skitsnygg. Sneglade på den eller i varje fall en liknande när jag var på Ordonnance i torsdags. Men det blev en blus och ett skärp istället. Fast jag var sugen. gillar verkligen den väskan.
    Lycka till med OP. Tur att du i varje fall har en skitsnygg väska att packa i. En liten tröst på vägen. En stor tröst att ha fått den av vänner som tänker på dig.
    Kram

  2. Wow va snygg!!!! Å sjalen i förra inlägget, vart har du köpt den?? LYCKA TILL med operationen!! Kram

  3. Vilken fin väska! Precis en sån som jag letat efter att packa i inför sjukhusbesökeb. Var hittar jag den? Nu ligger jag här i sjukhussängen o väntar på morgondagen. Håller tummarna för dig att operationen ger bästa resultat. Kram L

  4. Hej!
    Hittade precis hit från ”att vara någons fru”, första besöket här och jag bara älskar alla snygga kläder och bilder. Läste om din arm och tackar för det långa inlägget, annars hade jag undrat över armen och varför du ska opereras. Ledsen för allt du gått igenom, hoppas operationen går bra. Den där skenan förresten – mycket liten och oväsentlig detalj i hela ursnygga helheten. Jag kommer tillbaka för stilinspo!

  5. Riktigt snygg väska, du kommer bli den snyggaste på sjukhuset med den 😉
    Underbart med sådana vänner som stöttar. Önskar dig massor lycka-till-kramar.
    /Pia

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg