Storm & jul-inspo

 
 

indiska_julinspiration_700
(Bild lånad härifrån)

 
 

Hej i stormen!

 
 

Eller ja, storm och storm, men det blåser rejält här nere i Skåne idag, så det är riktigt mysigt att ligga inne och kura. Efter en snabb morgonrunda med Abbe så gjorde jag lite frukost och kröp upp i sängen igen, så nu ligger jag alltså här under duntäcket och bloggar. Mysigt, mysigt. Hur är vädret hos er? Har ni kanske redan fått snö? Åh, i så fall avundas jag verkligen er.

Jag lyckas nämligen inte alls hitta den där julkänslan som jag jagat ett tag nu. Kanske är det stressen och nervositeten för det som väntar, eller kanske bara det faktum att det varit typ 10 grader ute och det fortfarande finns löv på många träd som gör det svårt. Jag hoppas att kommunen snart smäller upp granen på torget och girlangerna över gågatan, då borde ju julstämningen komma som ett brev på posten tycker jag.

Men tills dess får jag väl nöja mig med att söka jul-inspo på nätet och kanske få hjälp att lyfta ner jullådan från vinden idag så att jag kan börja sätta fram några favoriter. Jag skulle vilja ha in lite mer rött här hemma i år, men vi får se om jag hinner med det eller om det blir det gamla vanliga? Det är ju faktiskt bara två veckor kvar av november nu, det går så galet fort.

 
 

Banditen-post-signature

3 kommentarer till “Storm & jul-inspo

  1. Nej, här i Stockholm är det inte heller någon snö. Men häromdagen när jag gick förbi Åhléns hade de tänt ljusslingorna och spelade Santa Claus is comming to town. Då fick jag lite känsla ändå. 🙂
    Hoppas du får fram den där jullådan så du får börja pynta lite.
    Kramar

  2. Här är det inte direkt blåsigt, men det är riktigt grå kallt med 6 grader varmt, ingen snö så julstämningen har inte infunnit sig här heller, men i veckan som kommer ska jag börja plocka fram lite gardiner och pynt och förbereda inför första advent.
    Men ljusstakar och stjärnor det får allt vänta ett tag till så att det kommer lagom upp till 1 a advent.
    Ha en fin Söndag, jag ska jobba kväll
    Kram Linda

  3. Låt oss tro att det är vädret som håller fast i julkänslan. Med frost och kanske snö kommer den släppas loss!
    Fin bild, det är härligt med varma färger till jul tycker jag, går inte alls igång på silver, lila och vitt. Slå till på lite röda prylar, eller vinröda om det matchar det rosa i ditt hem bättre.
    Trevlig söndag!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg