Skärtorsdag.

 
 
IMG_1049
 
 

Skärtorsdag, redan liksom!?

Påskveckan har bara rusat iväg och idag är det hög tid att sätta igång med makeovern av årets påskägg. Brukar ju försöka göra egna ägg varje år och fylla med godis och/eller presenter till mina närmaste. Tror att jag fortsätter på förra årets tema med kalk/kritfärg men vad mer får jag nog fundera vidare på. Förra årets ägg kan man se HÄR, om man är nyfiken.

 
 

IMG_1057
 
 

Man skulle kanske kunna tro att jag varit fyndig och klätt mig i rosa såhär på skärtorsdagen, men icke. Bilderna är från tidigare i veckan då vi firade Abbes födelsedag (ja, klart man måste fira!) hemma hos mamma. Men jag har inte hunnit visa bilderna än, så då passar jag på idag, skärtorsdag och allt.

Klänningen har ni visserligen sett förr, men just nu är den veckans vara hos Modesto (HÄR), så det blir dagens tips det.

 
 

Hoppas att ni får en fin skärtorsdag och start på påsken!

Nu ska jag sätta igång med äggtillverkningen här, återkommer kanske med resultatet lite senare.

 
 

Banditen-post-signature2

 
 

8 kommentarer till “Skärtorsdag.

  1. Älskar klänningen, så fin! Jag gillar den där superljusa skära färgen… Kramisar snyggo!!

  2. Klart man måste fira vovven! Det brukar jag också göra! Alltså de skulle använda dig som modell. Du är ju ungefär en miljon ggr snyggare än tjejen (förlåt förlåt, du/dvs hon på bilden är också jättefin) på deras hemsida!! Så bea du passar i den färgen! Kram Lisa S

  3. Är lite nyfiken på den fina färgen på skåpet bakom dig – vad är det för färg? Har lite möbler som ska målas och den färgen ser perfekt ut!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg