Förändring.

 
 

IMG_1405

 
 

Jag har varit i akut behov av lite förändring ett tag nu. När jag såg House of Lies för någon månad sedan så blev det med ens självklart vad den förändringen skulle bestå av. Har ni sett serien? Exfruns hår! Eller hela hon egentligen, är SÅ snygg.

(här finns en bild på henne, man dör ju)

Hur som helst, tyvärr kan man ju inte trolla så man ser ut precis just sådär, men ett klipp mot någonting som liknar hennes frisyr ville jag i alla fall göra.

 
 

IMG_1408

 
 

Sedan har det alltså legat och grott ett par veckor, längtan efter en ny frisyr. Tanken var att klippet skulle ske när Emmas bebis var ute. Så att jag skulle finnas på plats här hemma i Ystad, inte i en frisörstol i Malmö, om bebis skulle bestämma sig för att titta ut tidigare och jag skulle behöva rycka ut akut som hund/barnvakt. Men i tisdags fick jag veta att Emma skulle till Malmö-trakten och göra ett jobb igår så gjorde jag en chansning och frågade Böddi om hade tid för mig då, och tänka sig- det hade han.

 

 
 

IMG_1414

 
 

Så igår rök det alltså, mitt långa hår.

Böddi började med att kapa av det rakt av med rakapparat bara för att bli av med längderna innan han satte igång med färgen.

 
 

IMG_1415

 
 

Are you SURE? frågar nog Böddi här, och det var jag.

 
 

IMG_1418

 
 

Iiiih, hejdå håret. Och detta var ändå inte allt som rök, efter färgen så klipptes ytterligare ett par centimeter av.

 
 

IMG_1426

 
 

IMG_1429

 
 

Tada! Så här (kort) blev det. Och jag älskar det.

Håret känns fräscht och det är kort, men går ändå att få ihop till en liten liten tofs där bak (jag kan inte leva utan min tofs).

 
 

IMG_1435

 
 

Men jag tror inte att jag kommer att behöva ta till tofsen lika ofta nu, nu när det faktiskt är en frisyr även när det är nedsläppt.

Och färgen? Första steget mot det isigt blonda som jag hade förra sommaren med. Trivs så himla bra i de kalla nyanserna, på vissa ställen är det nästan grått.

 
 

Så idag är jag handbakis och risig. Men med nytt, fräscht hår.

 
 

Banditen-post-signature2

 

 
 

32 kommentarer till “Förändring.

  1. Gud vad fint!! Så snygg längd! Blir lite sugen jag med på att kapa av håret… 🙂

  2. SÅ HIMLA SNYGGT!!! Fast du är ju snygg i allt, så är det ju bara. Fast detta var… EXTRA snyggt! 😉 Puss!!

  3. Myyycket fint 🙂 Fråga: också sugen på liknande färg, men tycker det verkar som att många som färgar/bleker sitt hår till det där kalla blonda, ganska så snabbt får lite gulaktigt hår ist? Ett problem för dig? Kanske helt enkelt bara handlar om huruvida man gör det själv eller hos en duktig frisör 🙂

    1. Det beror nog mycket på det egna håret tror jag. Men efter ett tag brukar jag köra silverschampoo med jämna mellanrum för att hålla bort ev guldiga toner tills det är dags för färgning igen, och det tycker jag brukar funka bra 🙂

  4. Sååå fint! Och lätt att göra bakåt-rufs med lite stylingprodukter sedan om du vill…
    Jättesöt är du! : )

  5. Vad fint det blev! Jag blir sugen på rakt och kort hår jag med. Men orkar inte platta, så jag behåller det långt och lockigt. 🙂

  6. Snyggt! Gjorde exakt samma sak i höstas, hade långt hår och kapade av rejält (nu har det dock växt ut igen). Det var som att få ett nytt fräscht hår och så fort ekonomin och tiden tillåter så kommer det åka av en vända till.

  7. *Busvisslar*
    Superfint och fräscht!
    Gjorde ett rejält klipp med för några veckor sedan. Blev en klassisk page och håret blev lite fylligare 🙂
    Take care!
    Kram Anna

  8. Jättefint!! Alltid kul m förändring! Måste bara säga att du är så MKT snyggare än skådisen!!! Jag kollade bilden på henne! Kram Lisa S

  9. Så snyggt det blev. men allt klär ju en skönhet så du är snygg vilken frisyr du än skulle ha. Kram Annika

  10. Så fint …blir så sugen på få längre hår, när ja ser dig ( alltid varit kortklippt) men brukar inte hålla ut. kramar

  11. Å så vacker du är Banditen. Och när du sedan får den där isiga färgen du hade förra sommaren så blir du ännu vackrare. Så är det! Kram på dig.

  12. Jättefint! Och modigt! Det är inte helt självklart det där att klippa av sig håret. Sitter själv lite i valet och kvalet, vågar inte riktigt. Ha en fin dag. Beundrar din kämparanda.
    kram Louise

  13. Supersnyggt! Jag funderar på att testa din frisör. Jag är så trött på mitt hår. Pratar han bara engelska?

    1. Japp, engelska är det som gäller. Men han kan det viktigaste på svenska, typ slingor, uppklippt och lugg 😉
      Och när man tappar det engelska ordet för något (jag är helt värdelös på engelska) så brukar han alltid säger ”säg det på svenska, isländska och svenska är så lika” Vilket jag kanske inte vill hålla med om efter att ha hört honom prata isländska med sin fru, men han brukar alltid förstå vad det är man menar 🙂 Så svengelska funkar fint 😉

  14. Damn vad snyggt! Passar ditt ansikte helt galet bra! (blir näääästan lite sugen på att göra ett klipp jag med, är nog lite för feg dock…)

  15. Snyggt! Och färgen är supersnygg! Bokade just tid hos frisören! 😉 Och så vill jag passa på att säga att jag tycker du har riktigt fina bilder & snygg stil! MVH Hanna

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg