Varm & Kall

IMG_9686

 
 

Har ni testat Varm & Kall?

Om inte så gööör det, genast! Det har varit en favorit här hos mig sedan barnsben (fast då den alkoholfria varianten, såklart!) och det blev ju inte direkt sämre när jag upptäckte att bästaste Bengt Åkesson aka Fuffe ligger bakom den. Ser ni på paketen? Mustmästare alltså; jag dör så fint. Världens bästa mustmästare om jag får säga det.

Nog om Fuffe, mustmästaren (jag måste ju nästan börja kalla honom det hädanefter) det var ju den här drycken jag ville tipsa er om. Den kan som namnet avslöjar drickas både varm och just det, kall. Själv föredrar jag den varm och dricker den gärna istället för glögg. Så skafferiet är laddat för vintern & nu väntar jag bara på att min barndomsvän Emma ska komma hem från Berlin där hon envisas med att bo nu så att vi kan dricka varm & kall tillsammans, precis som vi gjort typ varje vinter så länge jag kan minnas. (Emma, jag räknar ner nu! <3)

Men tills dess har jag förstås redan tjuvstartat lite i jakt på lite julkänsla i ”sommarvärmen”. Är det verkligen meningen att vi ska behöva fira jul i tvåsiffriga plusgrader? Ur led är tiden!

 
 

Banditen-post-signature2

 
 

3 kommentarer till “Varm & Kall

  1. Jag veeet den är tokgod. Laddade upp med ett litet lager sist jag var i Kivik. Man kan ju inte var asäker på att den lokala handlaren tar in den, så det gäller att säkra upp tillgången.

    1. Just den här med alkohol i köper man på systembolaget 🙂 Den alkoholfria brukar finnas i vissa butiker som säljer Kiviks Musteris grejer, iallafall häromkring 🙂 God juL!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg