Väskan med stort V

 

IMG_0808

 

Äntligen!

Där står den på sängen, påsen med ett innehåll som ger mig fjärilar i magen.
Ett stycke materiell lycka, men också så mycket mer. Min plåster-på-ärren-present till mig själv.

IMG_0827

 

Min allra första, alldeles egna, och alldeles, alldeles underbara Louis Vuitton.

Och inte bara det, den här väskan är SÅ mycket mer för mig.

Det är nämligen så att jag fått min första utbetalning från försäkringsbolaget för några av de ärren som numera misspryder min kropp till följd av de operationer jag genomgått på grund av min skada. Och för längesedan så bestämde jag mig för att jag skulle unna mig en riktigt fin väska som plåster på såren (ärren) när väl dessa kom. Jag menar om ryggen ska se ut som om någon, väldigt berusad, sytt korsstygn på sju (!) ställen så kan man väl iallafall få ha en lyxig väska hängde på armvecket som kompensation? Det tycker iallafall jag.

Överst på listan stod en Mulberry Lily som ni vet, men eftersom det här var min plåster-på-ärren-present till mig själv så ville jag ju att det skulle vara en väska jag verkligen använder ofta. Så jag fick vara krass och inse att i en Lily får jag varken plats med kudden till armen eller ispåse som jag alltid bär med mig. Eller kamera. Nej, jag fick faktiskt lov att vara lite praktisk ändå i min investering och gick vidare till nummer två på dröm-väske-listan.

 

IMG_0844

 

En Louis Vuitton Neverfull.

I den största varianten som rymmer både kamera, kudde, ispåse. Och lite till.

En modell som jag vet funkar för mig efter att troget hängt ihop med mina grinolas från BMB i flera år nu, just eftersom de rymmer allt det där jag behöver ha med mig för att fungera.

 

IMG_0874

 

Så jag kunde inte tänka mig en bättre plåster-på-ärren-present än den här. Även om jag såklart helst hade varit utan alla de där ärren. Men utan dem hade jag ju aldrig vetat om de där operationerna kunde varit det som kunde hjälpt mig. Så väskan får vara en påminnelse om det; att aldrig sluta hoppas och en klapp på axeln för att jag vågar testa.

En väldigt fin sådan, betydligt finare att titta på än en korsstygnsrygg.

 

Nu är den packad och redo för att invigas. En dag i Köpenhamn tillsammans med världens bästa Jenny & Emma på modemässan står på schemat, så nu: mot tåget!

 

Banditen-post-signature2

 

22 kommentarer till “Väskan med stort V

  1. Det gjorde du verkligen rätt i! Ha en bra dag i Köpenhamn och njut din fina väska!

  2. Den är ljuvlig! Åh vad jag hoppas att du en dag får fylla den väskan med annat än armkudde och ispåse <3 :-*

  3. Kan inte tänka mig någon som är mer värd en ”plåster på ärren väska” än du 🙂

  4. Söta, lilla,fina bandit. Om du skulle ha så många väskor som du var värd, så skulle du ha minst 1000 design-väskor i din garderob! Kram Lena

  5. Håhå – en sådan dröm! Gillar hur du tänker, kompensationsmässigt :). Hoppas ni kommer att trivas tillsammans, LV-väskan och du!

  6. Åh, drömmen ju! Och klart du skulle ha den, det är du verkligen värd att unna dig själv. Sen är den faktiskt en investering dessutom, eller hur!
    Kram Catta

  7. Du är så himla värd den! Själv unnade jag mig gamla möbler för mina ärr från en olycka… Pryder fult hela fotleden och värker än idag men som min sjukgymnast sa ”det ska synas att man levt”. Livet är inte rättvist men det känns lite lättare med fina saker att titta på (och använda 😉 kram till dig <3

  8. Så himla fin o om det är någon som är värd en LV så är det DU /kram Magdalena

  9. Åh, så bra att du äntligen fick lite lite plåster på såren!👍🏻😀 Fint att du unnade dig denna,👜 om du minns så skrev jag och frågade vad du köpte ? Jag funderar nämligen också precis på den väskan eller modellen mindre! Hoppas du blir nöjd med den!
    Med vänlig hälsning,
    Ina

  10. Helt rätt att unna dej ”en plåster på såren”-present! Väskan är hur snygg som helst! Och det bästa av allt är att man får med sej allt och lite till. En Neverfull står också på min önskelista… 🙂 kram

  11. Ingen är mer värd den här väskan än Du!!! Grattis till Din nya följeslagare! Du måste vara en av de största kämparna jag stött på! Fortsätt vara så underbar! Kram från Lotta

  12. Är det ett överkast som är leopardmönstrat där under väskan? SÅ fint! Vart är det köpt?

    1. Ja, eller en pläd egentligen 🙂 DesignBy är märket och den är köpt på inreda.com.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg