DORIS

Doris alltså, vad skulle jag gjort utan denna underbara lilla hårtuss?

Hon är verkligen den snällaste lilla hund man kan tänka sig, älskar barn (mest för att de är i perfekt höjd för att slickas på tror jag, Doris ÄLSKAR att slickas) och står ut med precis allt en liten människa kan tänkas hitta på.

En liten fegis är hon också. Och busig som få! Emma tycker jag ska göra en serie här på bloggen med saker som Doris tuggat sönder eller ätit upp. Och ja, det hade inte direkt fattats underlag för en serie sådana inlägg om vi säger så.

 

Mammig som få är hon också, det lilla trollet.

Älskar nästan alla hon möter men jag är alltid nummer ett och om jag lämnar rummet så är hon efter mig som en liten skugga.

Sover gör hon helst PÅ mig, allra helst på rygg i min famn som en bebis medan jag kliar henne på magen. Dessutom älskar hon att bli buren på höften som ett barn och kramar liksom åt med framtassarna om halsen på en när hon sitter där.

Ja, hon är verkligen min lilla bebis.

Och så glad jag är att just Hon flyttade hem till oss förrförra julen.

11 thoughts on “DORIS

 1. Men så gulligt! Känner igen en del… och det mindre bra (typ söndertuggad soffa) vägs ju upp av att ligga sked i sängen, alla dagar :). Bästa bebisarna, vovvarna <3!

 2. Men finaste lilla doris! Jag har ju också en doris hemma. Som alltid är bredvid mig och följer med överallt. Och älskar alla. Utom andra hundar. Men hon är ju blind så jag tycker inte att de är så konstigt. Kram

 3. Vilken liten sötis :).
  Påminner om hur vår lilla Morris är. Han är dryga året och har många av Doris egenskaper/egenheter 😃.

 4. Hon är så fin!
  Någonting som också är fint är Åhléns överkastet. Har fingrar på det mååånga gånger. Hur är det i kvalitén? Har du haft det ett tag så du vet? Noppigt o.s.v? Har du tvättat det någon gång?
  Kram o så fint att ha dig tillbaka på bloggen. Du var saknad <3

  1. Inte blivit nopprigt ännu, men jag har visserligen inte tvättat det ännu :/

   Tack snälla du😘 Kram!

Comments are closed.