Tjejhäng

Jodå, jag kurerade min feber och kom iväg till Frida för lite välbehövligt tjejhäng i lördags.

Det trodde jag i n t e när jag vaknade den morgonen. Men fullproppad med Panodil och en dusch senare så kände jag mig fräschare än på länge och inte alls sugen på att missa efterlängtat häng med det här härliga gänget.

Fick vårkänslor (och tacklade febersvettningar) i vårkappan som jag fick i födelsedagspresent av pappa. Snart kan den nog användas utan febersvallningar med, heja våren!

(Kappan är en lyxig ull-historia från Lexington (här), blusen är en gammal från Lindex, halsduken BMB i höstas, jeansen med nostalgifickor från Fornarina (här) och väskan den behöver väl ingen närmare presentation längre.)

Mitt fagra sällskap med eftermiddagssolen rakt i fejset. Vi som hade lämnat ett regnigt Ystad bakom oss sög i oss av eftermiddagssolen.

Vi kom med blommor till värdinnan, ost & frukt. Knytis är verkligen underskattat.

Så dukade vi upp allting på bordet och inväntade dagens sista gäst. Vi hade nämligen bokat in en madame som skulle lägga tarotkort för oss. Men nja, henne kunde vi nog klarat oss utan. Jag var sist ut och fick bita mig i kinderna för att inte skratta rakt ut åt hennes spådomar, det var i n t e mycket om stämde där inte. Men vi fick tjejhäng, ost och skratt och tårar -då spelar det andra inte så stor roll.

Och som jag saknat den här typen av dagar, som bomull för själen <3

5 kommentarer till “Tjejhäng

  1. Knytis är så mysigt! Vilket härligt ”tips” 💕 Låter som spådamen behövde byta karriär?? 🙈😂
    Kram,
    Anneli

  2. Så härligt att läsa att Du hade en så fin ”bomullsdag”, sådana dagar är verkligen värdefulla. Jag har själv haft en sådan stund i kväll med en nära väninna, en kväll som jag har kvar inom mig.
    Din kappa Du har ser underbart härlig ut och klär Dig så fint, hela kitet tillsammans.
    Ljusa Kramar från Ninni.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg