Inspirationskväll

Jag har ju inte hunnit berätta om inspirationskvällen jag var på i veckan ännu. Min kamera orkade inte med det dåliga ljuset i lokalen så bilderna har jag snott hos Emma. Hon var nämligen anledningen till att jag kom iväg på det här eventet, hon skulle hålla föredrag om vårens trender och då måste man ju som vän vara på plats och heja och så. Så det var jag, på plats. Men först träffades vi hemma hos mig för att göra oss i ordning. Det är fortfarande lika härligt det där tycker jag, att göra sig i ordning tillsammans.

Sedan bar det av till Surbrunnsparken där Vackra tillsammans med Tätt intill och utanpå och blomsterbutiken Malvas hade arrangerat en späckad kväll. Det vankades såklart modevisning med kläder från butikerna och catwalken var uppbyggd. Vi kom lite tidigare för att reka inför Emmas föredrag och när vi kom dit hölls det som bäst på att plockad goodiebags och sista piffet.

Gulliga Rebecka som gör mina naglar jobbar också på tätt intill så hon var på plats i den lilla mini pop-up butiken som fanns på plats kvällen till ära. Christel på Malva hade ett hörn späckat med vackra blommor där man kunde shoppa i pausen.

Sedan var det Emmas tur, kanske är jag en smula partisk men det här var helt klart kvällens höjdpunkt enligt mig. Först pratade hon om vårens trender, och alla över 50 höll på att sätta bubblet i halsen när hon visade bilder på nätstrumpor och momjeans.

Del två av föreläsningen hade hon stylat 4 modeller i kläder från butikerna och visade lite do´s and dont´s när det kommer till styling. Som hur stor skillnad det gör med ett par uppkavlade chinos istället för ett par liiite för långa eller att stoppa ner tröjan lite i linningen framtill istället för att låta den hänga ner och förkorta benen.

Så det var min tisdagskväll det, lite bubbel, lite mode och Emma-tid.

Mycket mer kan man inte begära av en tisdag i mars.

2 thoughts on “Inspirationskväll

  1. Lycka är när man kommer på att du bloggar igen, och man kommer ihåg att klicka in här 🙂 vet inte vad det är men trevligt är det . Tack för att du orkade komma igen . Kram och önskar dig en härlig vår!

  2. Hej Nicole!
    Vill bara tack för tipset med torrschampot Maroccan oil. Har inte heller hittat ett torrschampo som ger en ren känsla. Hoppas du har en fin dag, du är en stor inspiration! All kärlek!

Comments are closed.