ANTIDEPP I TRE FORMER

Lite fredagslyx på soffbordet som fick följa med mig hem efter en runda på stan då jag egentligen bara skulle till Apoteket och hämta ut lite tabletter. Men så slank jag inom på Parelle eftersom det var jordens kö på Apoteket, förstår inte hur jag a l l t i d lyckas komma exakt samtidigt som alla stans pensionärer. Och eftersom jag inte orkade stå där och trängas och skydda armen från rullatorer och svettas i vinterjacka och halsduk så gick jag alltså över till Parelle istället och kom tillbaka till Apoteket när lugnet hade lagt sig där.

 

Winwin skulle jag säga, för då kom jag alltså hem med antidepp i sminkform med, inte bara i tabletter.

 

Också var blomsterkillen tillbaka på torget igen efter vintern, det kändes verkligen ett vårtecken trots att det virvlade vita duntussar i luften. Så det fick bli ett fång tulpaner med innan jag gick hemåt igen, lika bra när jag ändå var inne på anti-depp-temat liksom.

Hoppas att ni har en fin fredag Vänner!

 

 

 

3 thoughts on “ANTIDEPP I TRE FORMER

 1. Tack Nicole, önskar Dig också en fin fredagkväll…det som är kvar av den, vill samtidigt önska Dig en skön helg.
  Skickar en antideppkaramell till Dig…Du vännen är en av de Finaste Vackra Tjejer som finns ❤️💋🌸
  Ljusa Kramar från Ninni.

 2. Underbart med fina blommor .Piggar upp inomhus nu när snön bara vräker ner.Hunden såg ut som en snögubbe igår,fast han tycker det är kul att hoppa i snön. Nu har vi fått en jättefin blomsterbutik i Katrineholm som heter .i min lilla värld av blommor. Roligt att vi kan få lika fint som i storstan med blommor. Ha en fin helg.kram Yvonne

 3. Det var du värd. Läser och följer dig men kommenterar sällan, vet inte varför 🙂 men nu tänkte jag säga hej och tacka för att du verkligen förgyller med ärliga, varma, vackra, galna melankoliska, hjärtliga, söta inlägg.
  Hoppas du får en fin dag!! många varma antidepp kramar<3
  Emma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *