Vinn Alla hjärtans-smycke från Sahara Silver

 
 

Untitled-1

 
 

Alla hjärtans dag närmar sig med stormsteg, tänk att vi redan är inne i februari..

Nu har du chansen att vinna en finfin alla hjärtans-present till dig själv eller någon du tycker om från Sahara Silver.

Kanske vill du ge dig själv en snygg ring, mamma ett fint halsband eller varför inte mannen ett snyggt smycke från Unisex-linjen?

Kom igen, nu sprider vi lite kärlek!

 

logo

 

Gör såhär för att vara med och tävla:

 
 

1. Gilla gärna Sahara Silver på facebook HÄR för att ta del av nyheter och erbjudanden.

 

2. Svara på frågan; Vilket material är Saharas smycken gjorda i?

och

Välj ett smycke för max 1000 kr (HÄR) och motivera kort varför just du är värd att vinna ett smycke till Alla hjärtans dag.

 
 

Tävlingen avslutas söndagen den 9 februari kl 23.59.

 

Lycka till!

 
 

Rekommenderade inlägg

92 kommentarer till “Vinn Alla hjärtans-smycke från Sahara Silver

 1. Varför har du aldrig smycken? En fråga jag relativt ofta får höra från min käresta. Det enkla svaret, jag hittar så sällan något som passar MIG. Den jag är.
  Jag tror jag skulle passa finfint i ett halsband från Sahara Silver. Exempelvis Novalee. =) Varma hälsningar, Anna-Frida i Västerås

 2. Åh! Smyckena är gjorda i 925 Sterlingsilver.
  Jag önskar mig den finfina ”Kickstart my heart”, underbar!
  Jag önskar mig den för att jag bröt foten när första snön föll över Skåne och ska vara gipsad i 6 veckor. Ska börja jobba halvtid imorgon och en ny ring hade gjort susen. På alla hjärtans dag för nio år sedan fick vi veta att vi skulle ha barn och i år blir ”Loppan” 9 år! <3
  Kram!
  PS Gillat på Facebook 🙂

 3. Härlig tävling, smycken är gjorda av 925 sterlingsilver.
  Jag skulle hemskt vilja ha armbandet ”Living On The Edge” för att påminna mig själv om att varje dag jag stiger ur sängen själv är en bra dag.
  Ha de gott, Catarina

 4. 1. 925 sterlingsilver
  2. Om jag har turen att vinna, väljer jag ringen ”Kajsa”. Den är originell och iögonfallande och hade passat utmärkt som present till min underbara dotter på alla hjärtans dag!

 5. Smyckena tillverkas i 925 Sterling Silver och jag fastnade för örhängena ”Lucy”.
  Kram,
  Anneli

 6. 1. 925 sterlingsilver
  2. Om jag skulle vinna… Novalee är så fin. Min man är bortrest i jobbet nästan en månad och han är varken hemma på alla hjärtans dag eller min födelsedag. Jag tycker lite synd om mig själv…

 7. 925 sterlingsilver
  Jag skulle bli så lycklig om jag fick ge ringen Kaisa till min storasyster. Alla hjärtans dag är en jobbig dag för henne, då hon fortfarande är singel men inget hellre vill än att vinna någons hjärta. Denna dag blir alltid en jobbig påminnelse, och hon känner sig alltid extra ensam. Hade varit så roligt att förgylla denna dag med en vacker ring. Mvh Josephine H

 8. Himlans fin tävling! Smyckena är gjorda i 925 Sterlingsilver och har jag lyckan att vinna önskar jag ringen ”Caroline” för jag älskar stjärnor och för att jag har en envis bakterie i magen som inte vill försvinna så är lite ego och önskar den till mig själv det skulle pigga upp. Tack för din braiga blogg! Kram Sandra

 9. 925 sterling silver och jag vill ge min sambo ringen ALIVE från SaharaRocks unisex. Just för att han ser mig för den jag är. Han har hjälpt mig vilja leva och nu har vi två små tillsammans, han är värd det där extra, som jag alltid tänker men är så dålig på att säga

 10. Hej! Smycken är gjorda i silver. Om jag vinner då önskar mig halsband Laura. I min fam vi både firar Alla hjärtans dag och inte… Hmmm:) Jag har redan köpt presenter till min man och dotter men som vanligt min man glömmer nog det… Halsbandet skulle jag dela med min dotter:)
  Kram, Magdalena

 11. Varför bär du aldrig smycken? Det brukar min sambo och andra fråga. Det enkla svaret, jag hittar sällan något som passar MIG. Den jag är.
  Ett silversmycke från Sahara Silver- exempelvis halsbandet Novalee skulle jag bära med glädje.
  Varma häls, Frida i Västerås

 12. Svar: 925 sterlingsilver.
  Jag skulle gärna vinna den fina ringen ”Caroline”. Det hade varit kul med något fint till mig själv någon gång. Vi renoverar vårt drömhus och alla pengar går antingen dit eller till våra barn så att dom ska ha det bra och ha allt dom behöver.

 13. Snart är Alla hjärtans dag här
  och jag vill överraska kvinnan jag har kär.
  Vid dåliga presenter är hon tyvärr van
  hon fick ett multiverktyg förra födelsedan’.
  Hon log krystat och låtsades vara nöjd,
  för mig var presenten såklart en fröjd.
  Men jag tänkte bara på vad jag ville ha
  inte på vad hon skulle tycka var bra.
  Hon tycker att silversmycken är underbara,
  därför vore det perfekt med ”Isolde” från Sahara!
  Snälla, jag önskar att jag hjärt-armbandet fick vinna,
  så att jag kan ge en riktigt bra present till min älskade kvinna!

 14. Smyckena är gjorda i 925 Sterlingsilver.
  Jag skulle så himla gärna vilja ge armbandet Isolde till min mamma för att hon är världens bästa mamma till mig och världens bästa mormor till min lilla dotter <3

 15. Sterlingsilver 925 är smyckena tillverkade av.
  Om jag hade turen att vinna, skulle jag välja ahalsbandet Stella att ge i present åt min äldsta dotter Stella 🙂 Hon har haft det ganska kämpigt i år med sin ätstörning, men börjar äntligen vara på bättringsvägen och ett eget stjärnhalsband skulle garanterat överraska henne!

 16. Saharas smycken är gjorda i 925 sterlingsilver.
  Jag vill verkligen vinna för då blir detta en av mina få alla hjärtans dag presenter på typ 17 år, jag och min man träffades när jag var 13 år och vi är fortfarande tokkära men tyvärr så e han inte speciellt romantiskt lagd. Men det förbiser jag gärna då han är mannen i mitt liv och världens bästa på allt annat. Men jag tänker att detta året tar jag tag i alla hjärtans dag själv och försöker vinna denna underbara Happy ring till mig <3
  Kram Anna

 17. Sterlingsilver 925. Jag skulle välja 2 st. ringar Happy som jag skulle ge till mina underbara svärdöttrar Clara och Sophie! Ett fint sätt att visa min glädje över att ha dom i min familj och i min närhet! Mellanskillnaden löser jag om jag skulle ha turen: )

 18. Smyckena är gjorda i 925 sterlingsilver.
  Jag skulle väldigt gärna vilja ha halsbandet Victoria. Jag skulle ge halsbandet till mej själv, det skulle passa bra i min livssituation…

 19. De fina smyckena är gjorda av 925 Sterling Silver.
  Det har varit en lång och jobbig höst och vinter så för en gång skull vill jag ge mig själv en present på Alla Hjärtans Dag! Spirit är mitt val för dess vackra enkelhets skull.

 20. Har gillat på fb. Smyckena är gjorda 925 sterlingsilver.
  Om jag vann skulle jag ge mig själv halsbandet jasmine.
  Har ständig värk i mina leder. Kämpar med att jobba 4 timmar om dagen och göra saker jag mår bra av. Att göra fin med smycken gör dagen lite lättare.
  Kram Kristina

 21. Hej!
  Smyckena är av 925 sterling silver. Jag önskar mig Novalee om jag vinner. Just för att det är roligt med tävlingar och kul när alla har samma chans.
  Kram Mia

 22. Gillar på fb, smyckena är gjorda i 925 sterlingsilver och jag håller tummarna för halsbandet Novalee

 23. Har gillat på fb. Smyckena är gjorda 925 sterlingsilver.
  Om jag vann skulle jag ge mig själv halsbandet jasmine.
  Har ständig värk i mina leder. Kämpar med att jobba 4 timmar om dagen och göra saker jag mår bra av. Att göra mig fin med smycken gör dagen lite lättare.
  Kram Kristina

 24. Gillat på fb. Smyckena är gjorda 925 sterlingsilver.
  Jag önskar ringen Happy, storlek 17. Jag skulle bli jätte glad om jag vann för jag har kämpat en förra sommaren med mitt knä. Det gör så ont men jag försöker varje dag. Det skulle vara en fin present om jag vann!

 25. Gillar på fb, smyckena är gjorda i 925 sterlingsilver. Om jag vann skulle jag ge halsbandet Forever till min älskade dotter just bara för att hon är min dotter …

 26. Hej ”Banditen”!!!!! Sicken härlig tävling du ställer till med=) Underbart fina smycken som är gjorda i 925 sterlingsilver. Om jag blir den som vinner skulle jag välja de jättefina armbandet Happiness och det skulle jag ge MIG SJÄLV. Jag vinner aldrig något också tycker jag att jag är värd ett sådant fint smycke=)
  Kram Marie

 27. Smyckena är gjorda av 925 sterlingsilver. Jag gillar armbandet du visar i kollaget som heter Spirit och jag skulle behålla det själv för det tycker jag att jag är värd (armbandsberoende som jag är).
  🙂

 28. De fina smyckena är tillverkade av 925 sterlingsilver. Jag vill vinna ett armband ”Spirit” att ge till min mamma som fyller 65 just på Alla-Hjärtans-Dag! Hon råkar vara världens bästa mamma som är värd det allra bästa ❤️

 29. Smyckena är gjorde av 925 sterlingsilver.
  Jag älskar halsbandet Amanda 🙂 så fint!
  Jag önskar att vinna. Har en fin man som jag älskar och som älskar mig men presenter är inte hans grej och aldrig någonsin på allahjärtansdag!!! Skulle aldrig falla honom in. Presenter jag någonsin fått är cupevärmare till bilen och färg och penslar för ommålning av byrå. Ja romantisk är han inte men älskar honom gör jag ändå. Men skulle bli jätte glad om jag vann ❤️!

 30. Gillar på Facebook och (925) Sterlingsilver är smyckena gjorda av.
  Har jag turen att vinna skulle jag gärna ge ringen ”Nothing else matters” till min älskade sambo. Vi båda är stora fan av Metallica och ACDC och han fick en resa för att se Metallica på Ullevi i 29-årspresent. (Kort och gott skulle hela unisex-kollektionen gärna få flytta hem till oss!).
  Efter 6 år tillsammans får väl en av oss ge den andra en ring, om inte annat. 😉

 31. Det här var verkligen en perfekt tävling =)
  Gillar på FB och smyckena är gjorda av 925 sterlingsilver. Mitt val faller utan tvekan på halsbandet Elvira med sina sammanlänkade ringar. Halsbandet skulle jag skicka ända till Australien där min finaste syster bor just nu, min tvillingsjäl som jag saknar något så oerhört. Ringarna skulle få symbolisera vår eviga vänskap, trots flera hundra mil emellan oss.
  Nu håller jag både tummar och tår, kram kram Mia

 32. Ringen Alive!! Så enkel. Så vacker. En sån underbar påminnelse om att jag är tacksam för att jag är just vid liv. Om jag fortsatt i missbruket hade jag nog inte varit det idag.
  Dessutom är Pearl Jam mina ”husgudar” och jag älskar den låten….
  Smyckena är i 925 sterling silver och jag gillar på fb!

 33. Underbar tävling ju!! 🙂
  Gillar på fb, smyckena är gjorda i 925 sterlingsilver, och jag skulle nog valt något av armbanden Molly eller Jackie eller Spirit eller… 🙂 så många fina juu! Och varför? Därför att jag just nu är föräldraledig för andra gången på kort tid och verkligen hade behövt något fint att muntras upp med mellan alla blöjbyten, vakna nätter och extra volanger på magen. 🙂
  Håller tummarna håårt!

 34. Svaret är 925 sterling silver. Jag skulle valt Elvira eller Laura. Tycker det är så himla fint med namnen. Då får smycket en extra betydelse om namnet är viktigt för mig på något sätt. Fint!

 35. Smyckena är tillverkade av 925 sterlingsilver. Skulle gärna vinna det vackra smycket Destiny, som ensamstående mamma så är det inte hög prio att lägga pengar på smycken till sig själv. Så det skulle verkligen va jättekul att vinna! Jag har gillat sidan på fb såklart. Kram Linda

 36. 925 sterlingsilver och stämplade.
  Gillat sidan sedan tidigare.
  Ringen Caroline för att det är något med mig och stjärnor,
  Älskar stjärnans enkla, rena och perfekta form och silver,
  på mitt finger gör den sig plättlätt och är bara så rätt.
  Ha en fin dag,
  Pia

 37. Sterlingsilver 925 är smyckena gjorda av.
  Jag vill vinna för att jag är jag och vill uppmuntra mig själv efter en sorgsen och jobbig höst!
  Halsbandet Mira tycker jag om och varför inte en ring till det!

 38. 1.gillat
  2. Sterlingsilver 925
  Lätt match , önskar mig ring Caroline! Har tappat min förlovningsring och
  ring Caroline var det snyggaste jag sett!

 39. Tjena!
  Gillat på fb. Svar är: Sterlingsilver 925 .Om jag vinner nu så väljer jag Isolde armband som min underbara flickvän då ska få av mig. Hon har kämpat med sin svåra elakartade cancer och äntligen övervunnit den. Hon betyder allt för mig. Det skulle vara så roligt att få överraska henne. Håller tummarna hårt!
  Mvh Robert

 40. Hejsan!
  Har gillat på facebook och rätta svaret är Sterlingsilver 925.
  Jag väljer långt halsband Gina och om jag vinner så ska min kära fru få det fina smycket av mig. Hon ställer alltid upp på andra till 100% och tänker minst på sig själv. Hon är guld värd och jag älskar henne så. Håller tummar och tår!
  Mvh Rolf

 41. Hej!
  1: Gillat på fb
  2: Sterlingsilver 925
  3: Har jag tur nu så ska min älskade dotter få det fina smycket av mig. Och väljer armband Jackie. Hon har nyligen övervunnit sin svåra cancer. Tycker verkligen hon är värd det, efter att hon genomgått 8 tuffa cellgiftsbehandlingar. Jag är så tacksam att hon lever! Håller tummar och tår att jag det fina armbandet får!
  Kram Birgitta

 42. Hejsan!
  Sterlingsilver 925 är rätt svar. Har gillat på fb.
  Skulle vara så roligt att få vinna. Smycket jag väljer är Juliette armband. Jag har haft en lång hemsk resa med svår cancer som jag nyligen övervunnit. Tycker jag är värd ett fint smycke. Hoppas hoppas!!!
  Kram Madelene

 43. Smyckena är gjorda i 925 sterlingsilver.
  Jag tycker jag är värd mig en present! Vi firar i år 10 årig bröllopsdag den dagen! förra året hade vi varit gifta i 5 år men jag låg på sjukhus och hade en förlamning som sakta sakta har försvunnit från mig, nu kan jag gå som vanligt igen men lever med smärta i mina fötter dagligen! Jag har kämpat för att komma dit jag är och fortsätter kämpa för att bli bättre och bättre!
  Skulle jag vinna *hoppas hoppas* skulle jag välja SaharaRocks Unisexsmycke ”nothing else matters”

 44. Sahara Silver´s underbara smycken är gjorda i 925 sterlingsilver!
  Och jag skulle bli hur glad som helst över halsbandet:
  http://www.saharasilver.se/eternity-p-136-c-101.aspx
  Därför att förra året hände allt sådant, som man inte
  ens önskar sin värsta ovän! Slickar fortfarande såren,
  men känner ändå att någonstans börjar väl eländet ge vika,
  och lugnet och tryggheten, börjar åter infinna sig…
  Och att vinna detta vackra smycke, skulle på något
  sätt befästa den känslan! Håller alla mina tummar
  och tår, och hoppas så, även fast jag inte brukar
  särskilt mycket tur…
  Ha det så fint/ Ragna Marie

 45. (Jag har inget konto på Facebook, men följer och gillar på Instagram i stället.)
  Smyckena är gjorda i 925 sterlingsilver.
  Till min syster på Alla hjärtans dag
  skänker jag väldans gärna
  något som matchar hennes behag
  nämligen en liten stjärna (ringen Caroline).

 46. Saharas smycken gjorda i silver.
  Långa halsbandet Gina vill jag ge mamma 85, som är långt inne i dimmorna. Det hon inte ser framför sig existerar inte. Det är här och nu som gäller. De stunder hon inte har mig och min bror där får fyllas med annat så gott det går: färgglada kläder, lackade naglar, söta smycken, god mat i matsalen tillsammans med de andra tanterna.

 47. Smyckena är gjorda av 925 Sterling silver. Jag skulle vilja vinna halsbandet ”Estelle” till min fru för att hon fyller år dagen efter alla hjärtans dag och för att hon är gravid med vårt tredje barn och förtjänar att skämmas bort lite extra!

 48. Gillat på FB. Smyckena är gjorda av sterlingsilver. Jag skulle vilja ge ringen Ronja till min älskade dotter Frida som precis har flyttat hemifrån.

 49. Smyckena är gjorda av 925 Sterling silver. Jag skulle vilja vinna halsbandet ”Estelle” till min fru för att hon fyller år dagen efter alla hjärtans dag och för att hon är gravid med vårt tredje barn och därför förtjänar att skämmas bort lite extra!

 50. 925 sterlingsilver!! Om jag skulle vinna skulle jag önska mig armbandet juliette!!
  För att jag som småbarnsförälder aldrig unnar mig något fint smycke
  Fast jag verkligen älskar smycken!! Nu håller jag mina tummar!! Kram

 51. gillar på fb, smyckena är gjorda i 925 sterlingsilver
  Jag har en helt fantastiskt syster som skulle få halsbandet Elvira. Hon är åtta år äldre än mig och har alltid ställt upp för mig! När jag var liten och vår pappa drack så fanns hon där. När vi är vuxna och har egna barn då är det hon som ställer upp. Oavsett. I alla väder. Oavsett vad som händer.

 52. För mig har alla hjärtans dag aldrig handlat om det materiella eller att ha någon att vara tillsammans med, alla hjärtans dag för mig är en dag att uppmärksamma kärlek till alla som förtjänar det, lite mer än vanligt helt enkelt men med mycket mer fokus och eftertänksamhet. Sen ska helst allt man äter vara hjärtformat också…det är traditioner sen man var liten….
  Men så kommer man in här, och man kommer i kontakt med den andra kärleken som ändå alltid finns där, den materiella kärleken, och det där smycket man småspanat på så länge men som inte alls ryms i ekonomin alls alls, det kan bli mitt. Så trots att alla hjärtans dag inte handlar om det materiella eller att ha någon att vara tillsammans så är jag förälskad i Novalee och jag hoppas hon blir min lagom till alla hjärtans dag. Kram!
  (Saharas smycken är gjorda i 925 sterlingsilver och givetvis gillar jag dem redan på Facebook 🙂

 53. Gillar på FB. Smyckena är gjorda i sterlingsilver och om jag vann skulle jag välja Novalee. Angående varför jag ska vinna så är svaret: ”Because I´m worth it” och ”Plötsligt händer det” Vore ju fantastiskt trevligt att få vara lyckosam någon gång :o)

 54. Har gillat på FB.
  Smyckena är gjorde av 925 sterlingsilver och jag föll pladask för halsbandet Gina.
  Maken och jag har sedan länge slutat att ge varandra materiella ting på ”utpekade dagar” utan ger när vi hittar något den andra skulle uppskatta. Jag fick ett liknande halsband för några år sedan som någon klåfingrig rackare norpade till sig. Skulle vara fint att fylla den platsen med snäppet finare halsband 🙂

 55. Smyckena är tillverkade i 925 sterling silver.
  Jag skulle vilja vinna ett halsband till min älskade mamma. Jag är svårt sjuk och bunden till sängen i stort sett hela dagarna och kommer vara det resten av livet. Min mamma ställer upp i vått och torrt, slåss för mig och stöttar mig. Jag skulle vilja ge henne hela världen, men kan inte göra så mycket mer än att säga ”tack” hundratals gånger om dagen. Om jag vann skulle jag vilja vinna halsbandet ”Natascha” för det påminner mig om en tår. Det får symbolisera tårarna vi fäller över mina sjukdomar som jag aldrig kommer bli frisk ifrån, men det symboliserar även glädjetårar över att vi har varandra.

 56. 1)Jag har gillat 2) Sahara Silvers smycken är gjorda i Sterling silver
  3) Jag kämpar hårt för att på äldre dar sadla om min utbildning och siktar på att få jobba med något jag brinner för och för att ta mig ur gnällfällan försöker jag aktivt göra något åt saken. Jag har gått ner till halvtid för att studera och har inte råd med att unna mig något. Ett fint smycke från Sahara skulle vara en fin belöning på mitt hårda arbete.

 57. Vilken fantastisk tävling!
  Materialet som Saharas Silvers smycken är gjorda av är 925 sterlingsilver.
  Jag skulle så gärna vinna den fagra ringen ”kickstart My heart” som vore en bra present till en som ger mig exakt den känslan, och som behöver bli bortskämd med vackra saker!

 58. 925 Sterlingsilver är materialet på Saharas smycke
  De är verkligen i mitt tycke
  En ring jag helst av allt vill ha
  Av märket Kaisa skulle bli så väldigt bra.
  Mvh Cecilia

 59. Jag har gillat, Smyckena är gjorda i 925 Sterling silver. Jag skulle vilja ge min dotter Wilma 13år ringen Mika. Hon kämpar så bra i skolan trots att allt runt omkring inte år så lätt.

 60. Smyckena är gjorda i 925 Sterling silver. Ett halsband hade jag gärna önskat mig.
  Jag har ingen som brukar ge mig smycken, så då kunde jag ju vunnit ett!!!

 61. 1) 925 sterlingsilver
  2) Varför borde jag få ett smycke?
  Den frågan borde jag ställa min man, för han borde tamejfasiken ta och fundera på det. Jag får det nämligen aldrig. Det är förvånande, för jag är ju verkligen en toppenbrutta- mamma – kollega – vän och hustru 🙂

 62. Gillar redan på facebook. Älskar deras smycken som är tillverkade av sterlingsilver! Jag och min man har alltid gjort en grej av att INTE uppvakta varandra på Alla hjärtans dag, utan försöker visa varandra uppskattning när vi minst anar det. Men det är klart att jag hade blivit lite extra glad ändå över att få något lite speciellt just på självaste Alla hjärtans 😉 som till exempel det fantastiska halsbandet Stella!

 63. Vilken fantastisk tävling! Alla Sahara smycken är gjorde i 925 sterling silver.
  Jag skulle vilja ge min fina mamma armbandet Michelle till alla hjärtans dag för att hon är en stjärna för mig och mina tre barn – hon lyser alltid och är stark och armbandet skulle vara en fin symbol för det hon betyder för oss.

 64. Skulle jag ha lyckan på min sida o vinna så skulle jag överraska mig själv med ringen ”I was made for loving you! Smyckena är tillverkade i 925 sterlingsilver. Gillar på fb.
  Kram Susanne

 65. Go kväll! Smyckena är gjorda i 925 sterlingsilver. Om jag har turen att vinna vill jag ge min dotter armbandet Spirit. Hon är så flitig och arbetar hårt i skolan. Hon är mitt solsken och de två ringarna symboliserar vårt fina mordotter förhållande.

 66. 1) 925 sterlingsiver. Jag skulle vilja ge halsbandet Eternity till min dotter. För att hon alltid gör sitt bästa och kämpar på. Trots att hon inte alltd har det så lätt. Gillat på fb. Nu hoppas jag!

 67. 1) 925 sterling siver. Jag skulle vilja ge min dotter halsbandet eternity. För att hon alltid gör sitt bästa och kämpar på. En fantastisk storasyster är hon också.

 68. Åh så fantastisk tävling!
  Smyckena är gjorda utav 925 sterlingsilver, och om jag skulle bli den lyckliga vinnaren så skulle jag önska vilja önska ringen ’Kickstart My Heart’. Gillar givetvis på fb.
  Underbara smycken! Vore så roligt att kunna vinna en sådan vacker ring, när man inte kan ge sig själv så fagra saker.

 69. Smyckena är gjorda i 925 Sterlingsilver
  Jag vill vinna till mig själv… Kalla mig ego om ni vill:
  Jag är en fantastisk mamma till 3 fina döttrar, en älskad sambo, någons bästa vän, en stöttande och omtänksam storasyster, en god medmänniska som ser det positiva i alla jag möter, en flitig arbetskollega som gör mitt bästa varje arbetspass, aktiv o drivande i barnens idrottsklubbar….
  JAG vill vinna något till MIG SJÄLV!!!
  Puss o Kram fina bandit och hoppas du mår bättre snart igen <3
  Kram Mia

 70. Smyckena är gjorda i 925 Sterling silver och jag hade gärna gett ett armband till min man i Alla hjärtans dag-present. För att jag älskar honom helt enkelt.

 71. Hej! Smyckena är gjorda i 925 Sterlingsilver. Om jag har tur att vinna skulle jag vilja ha Enya
  öronhänger superfina! Håller tummarna att jag vinner så jag kan ha något snyggt i mina öron 🙂

 72. Jag skulle vilja vinna halsbandet Estelle till mig själv för att det är något jag aldrig skulle ha råd att unna mig annars! Gillar på fb och smyckena är gjorda i 925 sterlingsilver.

 73. 1. 925 sterlingsilver
  2. Jag skulle vilja ha ngt till mig själv, ngt nytt, vackert som ett tecken på mitt nya liv som ska börja. För ett par månader sedan fick jag veta att min man sedan 9 år ville skiljas, inte nog med det, han hade haft andra under våra år tillsammans. Han flyttar efter denna helg. Kommer bli en annorlunda alla hjärtansdag men fokus på våra två tjejer. Det ska bli skönt när han flyttar, kunna andas igen. Tänka på mig, vad jag vill, hitta mig själv igen. Men det kommer skära i hjärtat när barnen är där o inte här – men för deras skull får jag klara det också. Ringen: Happy skulle markera min nystart. Håller tummarna – är det min tur nu?

 74. Hej! Jag skulle hoppad vinna denna tävling för då kan jag överraska min fru med en vacker alla hjärtans dag present. Hon är världens bästa fru, vän och mamma, apropå mamma så bär hon vårt fjärde barn och skulle kunna behöva en extra gåva :-). Om jag skulle vinna så väljer jag halsbandet Estelle. Smyckena är i 925 sterlingsilver. Önskar alla andra tävlande lycka till. /Fredrik

 75. Hej! Jag skulle hoppas att vinna denna tävling för då kan jag överraska min fru med en vacker alla hjärtans dag present. Hon är världens bästa fru, vän och mamma, apropå mamma så bär hon vårt fjärde barn och skulle kunna behöva en extra gåva :-). Om jag skulle vinna så väljer jag halsbandet Estelle. Smyckena är i 925 sterlingsilver. Önskar alla andra tävlande lycka till. /Fredrik

 76. Hej! Jag hoppas på att vinna denna tävling för då kan jag överraska min fru med en vacker alla hjärtans dag present. Hon är världens bästa fru, vän och mamma, och apropå mamma så bär hon nu vårt fjärde barn och skulle behöva en extra gåva 🙂 Om jag skulle vinna så väljer jag halsbandet Estelle, för precis som namnet på smycket är min fru också en prinsessa. Smyckena är i 925 sterling silver. Önskar alla andra tävlande lycka till. /Fredrik

 77. 1. Gillat sidan på FB såklart 🙂
  2. Smyckena är tillverkade i 925 Sterlingsilver
  3. Jag skulle vilja uppmuntra mig själv lite med ett smycke faktiskt 🙂 Skulle jag ha den enorma turen att få välja ett fint smycke som vinst så väljer jag ett ”Juliette” armband
  Hälsningar
  Sanna

 78. Hej! Jag hoppas på att vinna denna tävling för då kan jag överraska min fru med en vacker alla hjärtans dag present. Hon är världens bästa fru, vän och mamma, och apropå mamma så bär hon nu vårt fjärde barn och skulle kunna behöva en extra gåva 🙂 Om jag skulle vinna så väljer jag halsbandet Estelle, för precis som namnet på smycket är min fru en prinsessa. Smyckena är i 925 sterling silver. Önskar alla andra tävlande lycka till! /Fredrik

 79. Åh så fantastisk tävling!
  Smyckena är gjorda utav 925 sterlingsilver, och om jag skulle bli den lyckliga vinnaren så skulle jag önska vilja önska ringen ’Kickstart My Heart’. Gillar givetvis på fb.
  Underbara smycken! Vore så roligt att kunna vinna en sådan vacker ring, när man inte kan ge sig själv så vackra saker just nu.

 80. 1. Gillat på FB 2. 925 Sterlingsilver 3. Jag vill så innerligt gärna ge ett armband och en ring till min man som är elgitarist och på väg att slå igenom med sitt band MISTH! Han tycker det är svårt med smycken och behöver något som är så där lagom rockigt! För 6 år sedan friade jag till honom på skottdagen (det får man) 1 år senare gifte vi oss och den 28 februari i år firar vi vår 5:e bröllopsdag! Detta i kombination med alla hjärtans dag gör att jag vill ge honom något verkligt fint: Ett armband ”Living on a prayer” och en ring: ”I vas made for loving you” HOPPAS <3

 81. 1.Gillat 2. 925 sterlingsilver . 3. .Ett par Enyahjärtan i öronen mina, och min blivande man kanske skulle fria!Man kan ju alltid hoppas på och vinna,så man får känna sig som en kvinna!!!

 82. Smyckena är gjorda i 925 sterling silver.
  Jag skulle vilja ge min man ett Nothing else matters armband, då det finns tillräckligt stort. Han har så kraftiga handleder och vill väldigt gärna ha ett snyggt armband i läder och silver. Dessutom är det så att just den låten spelades dels på vårt bröllop och precis när vår dotter föddes. Den har blivit vår låt på så många sätt….

Comments are closed.