Att äntligen börja få ordning på det här

  

Ja, det verkar faktiskt så.

Som om det börjar ordna upp sig med det här fejset.

Nu jinxar jag väl allt bara för det…

Men det verkar i alla fall äntligen som att jag hittat hem vad det gäller produkter och behandlingar.

Jag varvar syrabehandlingen (åh, längtar tills nästa syra!) och klassisk ansiktsbehandling med porttömning, det verkar vara att vinnande koncept för just min urflippade hy. Det verkar verkligen som om den har lugnat ner sig *peppar peppar* och till på köpet har jag fått en helt ny glow i hyn tack vare syran. Och glow tackar man ju aldrig nej till, eller hur?

 

 

Jag går till bästa Lotta på Parelle här i Ystad, kan varmt rekommendera henne om ni bor i närheten. Grymt duktig och dessutom typ världens mysigaste person, så glad att vi hittade henne. Hon kommer att få vara min hud-person typ forever and ever.

Så det var lite om behandlingarna jag gör och hur det står till med min (inte längre så) utflippade hy det.

Nu ska jag slå ihop datorn här, krypa djupare under täcket och försöka kurera min feber (skyller eventuellt svammel & felstavningar i det här inlägget på att man inte är så klar i knoppen när man som vuxen passerat 39 grader)

Imorgon vankas det nämligen tjejträff hos Frida, så då har jag minsann inte tid att vara febrig.

Så: kurera och bli frisk.

Hoppas ni har en fin fredagkväll!

Rekommenderade inlägg

One thought on “Att äntligen börja få ordning på det här

Comments are closed.