Om Enarmade Banditen

 
 

IMG_2893

 
 

Ja, vem är Banditen?

Snart 25, men bara snart. Lite vingklippt men med ett krigarhjärta i vilket fall; det finns ju ingen anledning att ge upp. Tycker jag då, alltså.
Jag älskar sånt som gör livet mjukare i kanterna. Vackra kläder, min hund Abbe och hans mustasch, min bror som inte är riktigt klok och köper segelbåtar trots att han inte alls kan segla, glass, doftljus och ischai. På soja. Det sista är viktigt.
Jag bor i en lägenhet med för få rum men med tillräckligt mycket ljus för att kunna bli bländad tidiga sommarmorgnar när balkongdörren står öppen för att släppa in luft. Innan jag blev vingklippt levde jag för hästar, nu är jag ju Bandit och får tycka om dom mer som koncept än som hobby.
Och här inne?
Här blandar jag högt och lågt; passionen för klänningar med mörkret de där dåliga dagarna när det helt enkelt gör för ont för att gå upp.
Jag hoppas att du ska trivas.
xo

Banditen-post-signature

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *