MYSUNIFORMEN

 

 

Nytt in är årets julpyjamas från Lindex  (här) och kashmir i form av ett nytt mjuksset från H&M i smutsrosa som jag passade på att klicka hem när de hade medlemsrabatt häromveckan (tröjan här & byxa här). Och dessutom två par stumpor med kashmir, mycket viktigt (här), äntligen kan jag ha kashmir från topp till tå.

 

 

Så nu är jag liksom redo för årets mysigaste månad känner jag, kommer skrota runt här hemma i min fina nya pyjamas och kashmirset. Och världens mjukaste strumpor. Mmmmm!

 

 

 

Jag passade också på att klicka hem två par glitterstumpor med (här), för inte bara är det årets mysigaste månad vi har framför oss utan också kanske den festligaste. Ho ho ho, december- jag är så redo för dig!

 

 

Rekommenderade inlägg

One thought on “MYSUNIFORMEN

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *