När man gör ett riktigt fynd





Jag kikande in hos Helene och Ann på Ordonnance i förmiddags, Ystads absolut mysigaste butik. Det är där jag köper mina Please jeans och jag var ju bara tvungen att titta in och prata lite eftersom jag visste att Helene besökte Pleases showroom i Köpenhamn igår och gjorde höstens beställning. Fick veta att en massa fint är beställt och väntas levereras i början av september. 
Men redan nu i veckan så ska nyheterna från Vintage by fe komma, sedan trillar det in en massa fint från både Spira & Custommade också. Jag har tjuvkikat lite på beställningarna och kan intyga att vi har mycket fint att se fram emot. Så det är inte utan att man längtar lite efter höst trots allt…


Sjal: Vintage by fé Träfat: Reunion Home
Den här underbara sjalen fick iallafall följa med mig hem från Ordonnance idag. Den kommer från Vintage by fé och jag har gått och klämt på den hela sommaren. Nu var den på 50% och jag vågade inte låta den hänga kvar längre. 

Den kommer att funka perfekt även i höst. Jag älskar just Vintage by Fé för deras mjuka och härliga tyger, och deras sjalar för att de är sådär härligt stora så att man kan svepa in sig ordentligt i dem.
Tror det hängde en likadan kvar, så det får bli dagen tips till Er. Skynda att fynda. 

10 kommentarer till “När man gör ett riktigt fynd

  1. Vilken härlig blogg du har!! Din mamma tipsade mig om den och jag kommer att följa den, var så säker!!
    Och jag förstår din fullständiga kärlek till väskan, jag blev också förälskad i den…

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg