HELGEN

 

Här har ni min utsikt för helgen.

Efter en tur till Malmö i torsdags för att fira Emma och äta julbord på Johan P så har jag alltså spenderat mina dagar i sängen, som väntat. Så min utsikt har bestått av det rosa skåpet (som jag försöker övertala mig själv att i n t e måla om, det klarade sig förra månaden när Doris låg på sjukhus och jag hade målar-klåda för att stilla oron (vad som målades ska jag såklart också visa) Men detta skåpet alltså- vi får se.) och min kashmirmorgonrock (gammal från Indiska).

 

 

 

Bästa sällskapet har jag iallafall haft.

 

 

Och på soffbordet står årets andra Amaryllis som brutits men är lika vacker i en gammal glasburk.

I veckan som kommer hoppas jag orka börja få upp stjärnor och pynta lite, äntligen! Pappa har nämligen varit här idag och putsat fönstren åt mig och plockat ner jullådor från vinden, bästa.

 

 

Annars har jag mest ätit en massa geisha som Emma bunkrade åt mig på pressbyrån innan vi tog tåget hem från Malmö i torsdags och tittat på Jane the Virgin i sängen, sånt man gör när man har för ont för att röra sig.

 

 

 

Och på torsdag ska Doris Ä N T L I G E N få klippa sig, stackarn.

Hon missade ju sin klipptid som vi väntat på l  ä n g e pga operationen så jag blev så glad när Suzanne skrev att hon kunde klämma in henne på torsdag, det är verkligen inte en dag försent- den morgonfrillan skojar man inte bort.

 

Så det var vår helg det, mestadels spenderad i sängen med morgon-hår men nu med nyputsade fönster och jullådor nerplockade från vinden.

 

2 kommentarer till “HELGEN

 1. Hoppas att smärtan avtar snart.
  Galgen med hjärtat, var kan man få tag i en sådan.
  Förälskad i den.
  kram Stina

 2. Skönt att lilla Doris mår bra igen, har egen hund vet hur orolig man blir när det är något med dem.såg bilder på dig vad
  Fint du var klädd och nya flotta väskan supersnyggt. Tråkigt at det ska bli efterverkningar varje gång med smärta.
  Du får börja tänka på julen och sätta upp ljusstakar. Kram Yvonne G

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg