KÄRLEK, ÅNGEST OCH KÄRLEK IGEN -NÄR JAG KÖPTE MIN FÖRSTA GUCCIVÄSKA

 

Okej, jag är typ världens sämsta bloggerska. Men nu har jag äntligen fått tummarna ur och fått ihop ett litet inlägg för att visa er min senaste stora kärlek. Jag slog ju som ni vet på stort när vi var i Berlin och köpte en väska från Gucci.

 

Jag hade två väskor som jag valde mellan när jag gick in i butiken, det blev ingen av dessa… Haha

 

 

Utan en helt annan som jag valt bort först för att den inte var ”praktisk” och på tok för dyr. Men så stod jag där och prövade och någon kläckte idéen om att jag skulle testa denna med och ja, sen var det ju liksom kört. Det var kärlek vid första ögonkastet och så stod jag där med väskan över axeln och fånlog med huvudet på sned åt min egen spegelbild och Emma sa ”Nu tittar du på den sådär, det är Den”.

 

 

Och ja, det var Den.

Nu skulle jag inte kunna tänka mig nån annan än den här:

 

 

Sammetsdrömmen i svart med detaljer i guld, jag menar

– t i t t a på den!

 

Först stod den bara här i sin box i flera veckor utan att jag vågade öppna den, livrädd att jag skulle ångra mig och inte känna samma kärlek till den som jag gjorde i butiken. Sen tog jag mod till mig och packade upp den och började nästan gråta av lättnad och skickade direkt ett meddelande till Emma ”DEN ÄR SÅ FIN, JAG ÄLSKAR DEN!” och hon sa ”Det sa jag ju, varför har du nojjat så? Det är drömväskan”

Och ja, det är verkligen en drömväska som jag hoppas ska vara med mig i m å n g a år framöver. Så glad att jag gick på känslan och köpte något som jag verkligen ä l s k a r, inte bara tycker om.

 

Och ja, så gick det till när jag blev med Gucci.

-Det var kärlek, ångest också kärlek igen.

 

 

11 kommentarer till “KÄRLEK, ÅNGEST OCH KÄRLEK IGEN -NÄR JAG KÖPTE MIN FÖRSTA GUCCIVÄSKA

  1. Wow alltså!! Mycket fin måste jag säga! En klassisk modell som kan vara i evigheter förhoppningsvis.

  2. Så fin. Jag älskar den med fastän äger inte 😂😉 Någon dag…det kommer. Men gjorde något galet och köpte LV scarf som ”investering” 😂😂😂 Älskar den.
    Kram Magdalena

  3. Riktigt riktigt fin. Går också och drömmer om en Gucci. Har nyss ”investerat” i en vintage LV men tror snart jag behöver ”investera” mera. 😉

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg