Dagens.

 
 

IMG_0867

 
 

Tittar in med en dagens idag.

 
 

IMG_0869

 
 

Jag är inne i en sån period då smärtan liksom äter upp all inspiration för mig. Inte för att jag har mer ont än vanligt eller så. Nej, det är bara det att energin räcker liksom bara till för att hålla smärtan i schack periodvis.

Och det får vara så helt enkelt. Jag vet ju att det snart kommer tillbaka till mig igen, det brukar det iallafall göra.

 
 

IMG_0875

 
 

Så tills dess får ni stå ut med att jag är lite tråkig, helt enkelt!

 
 

Dagens då?

Jeans: gamla som gatan från H&M // Skor: Footwear i Ystad // Solglasögon: Le specs

Tröja: Gammal Maison Scotch // Kappa: Sheinside

 
 

Banditen-post-signature2

 
 

6 kommentarer till “Dagens.

  1. Du är inte tråkig! Det få du inte tro. Att du trots din smärta alltid inspirerar o sprider glädje är fantastiskt. Ta hand om dig o så kanske det lättare i sinnet när ljuset så sakteligen återvänder.

  2. Det är som det är, det har jag lärt mig på smärtrehaben som jag gått på. Det blir enklare om vi som lever med värk (oavsett vad för värk och i vilken omfattning) accepterar att det är som det är. Inte kämpa emot värken, inte låtsas om att den inte finns där utan accepterar att ibland kommer den golva oss fullständigt och då är det så. Förstår du hur jag menar?
    Kram på dig och tillåt dig själv vara ”tråkig”

  3. Takk for dine alltid så fine og inspirerende innlegg! Alltid så koselig å titte inn til deg! Men ta vare på deg selv og blogge når du har overskudd og inspirasjon til det. Har full forståelse og vi er her uansett når du er tilbake:)
    Varme klemmer <3

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg