Loppisfyndat

 
 

IMG_1982

 
 

Måndag igen alltså, vart tar helgerna vägen?
Jag har som ni kanske förstått på aktiviteten här inne mest legat handbakis i helgen.

Men jag hann med en liten loppis-tur också, mest för att jag inte stod ut med att ligga här inne en enda sekund till.

Så jag gick runt i någon slags smärtdvala med kepsen nerdragen över ansiktet och gjorde fynd som jag egentligen inte behövde men som nu står innanför balkongdörren och väntar på att få lite färg och kärlek.

 
 

IMG_1946

 
 

En kruka, ett litet bord med snirkliga ben och en jätte-lampfot (som jag inte har någon aning om var jag ska ställa men som jag tror kan bli finfin med lite färg och en lampskärm a la Tine K typ). Utöver detta så köpte jag också hornen på första bilden och en lampfot i marmor.

Och allt som allt kostade kalaset mindre än 100 kronor, man måste ju bara älska loppis!

 
 

Så i eftermiddag ska jag nog duka upp med färg på soffbordet och sätta mig där och måla, det känns lagom att bara kunna luta sig tillbaka och vila i soffan när det behövs.

 
 

Banditen-post-signature2

 
 

2 kommentarer till “Loppisfyndat

  1. Fina saker du har hittat, och så billigt. Dom blir hur fina som helst med lite färg, och som du säger, kärlek.
    Jag har också letat efter en liten träsoffa till terrassen, som jag skulle måla sådär slarvigt mintgrönt. Tänkte bara när jag såg ditt lilla bord, att den skulle bli söt med pastellfärg:)
    Lycka till med målningen, vi får säkert se när dom är färdiga!

  2. Loppis är superbra och med din kreativa ådra kommer det där bli hur bra som helst! Hoppas handen mår bättre. Förstår inte hur du står ut med smärtan men inser ju också att du inte har så stort val. Önskar dig verkligen ett annat liv och håller tummarna för att det händer mirakel med tiden!
    kram louise

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg