Byx-tips, kärleken till logg och sko-rabatt

 

Untitled-981_edited-1

 

Världens skönaste byxa: här 
Sneakers: här
Blus: här
Solglasögon: här

 

Vi måste prata lite om den här byxan… Jenny hade med sig ett par till Falkenberg som hon kastade upp på sängen och sa ”Testa dessa, det är som att ha på sig ett par gamla välanvända tights fast väldigt mycket snyggare”.

 Jag hade tidigare klagat på att jag lever i mina skinnbrallor från BMB för att de är så sköna och måste hitta något lika skönt att variera med. Och SÅ rätt hon hade.

Jag swishar dig direkt, eller skicka en faktura. De här tänker jag i alla fall i n t e ta av mig” svarade jag samtidigt som jag la upp benet i knät på Emma som satt och arbetade med bilder på datorn i sängen och tvingade henne att känna på stretchen. Ja, detta är verkligen ett sån där plagg som man måste få på sig och k ä n n a på för att på riktigt förstå storheten i det, på bild ser de ju verkligen bara ut som en tight svart byxa (och dessa är ju som bekant sällan sköna).

 

I kollaget har jag kombinerat världens-skönaste-byxa med en enkel blus från H&M Logg (älskar logg på våren, det är det där med randiga tröjor & chinos, ni vet), de där s u p e r-coola sneakersen från Ash som jag lät bli att köpa när de kom trots att jag först bett Jenny lägga undan ett par eftersom det står 15 (nåja, nästan) par Adidas i min hall redan. Mycket vuxet beslut, jag vet. Men ÅH så snygga de är (Just nu är det dessutom rabatt på alla skor HÄR eftersom de är veckans vara, så det blir dagens tips om du är i behov av ett par schyssta vårsneakers eller ballerinaskor).

 

Japp, ungefär sådär möter jag gärna våren.

I ett par ap-sköna byxor, en ljusblå blus med vita ränder och schyssta sneakers.

 

Banditen-post-signature2

 

 

5 kommentarer till “Byx-tips, kärleken till logg och sko-rabatt

  1. Ser verkligen ut som en snygg outfit! Jag shoppade lite på Zalando i helgen och har äntligen köpt ett par sneakers dock inte vita utan rosé. 🙂

  2. Jättesnygg outfit! Hur är byxorna i storlek? Om jag brukar ha 36 ska jag då välja det i dessa byxor också? Härlig blogg du har 🙂

    1. Ja, jag har min vanliga storlek i dessa (38) 🙂
      Så kul att du gillar bloggen!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg