Julbordsonsdag.

 
 

IMG_2782

 
 
Samma gråa väder utanför fönstret idag, inne doftar det Kew Gardens Hyacinth (helt ljuuuvlig!) och jag ligger i soffan och har återhämtning/uppladdning.

Ikväll vankas det nämligen julbord med Emma, då går det ju inte för sig att vara handbakis.

Så jag vilar. Och längtar.

Funderar på om man kan ha klänning på sig utan att frysa halvt ihjäl ikväll, det är ju inte speciellt kallt men det är den där fuktiga luften, den liksom letar sig in och kyler ner inifrån och ut.

Jag kan ju inte gärna släpa med mig värmefilten som jag ligger och värmer mig under just nu, även om det hade varit skönt.

 
 

IMG_2795

 
 

Ljusstaken på bordet är förresten dagens tips; den fyndade jag på Netto för nästan löjliga 69 pix i måndags. Snacka om fynd, jag älskar den.

 

Så; ikväll ett lite annorlunda julbord med världens bästa sällskap. Men först; uppladdning och värmefilt.

 
 

Banditen-post-signature

 
 

9 kommentarer till “Julbordsonsdag.

  1. Visst vill man bara ha mjukiskläder o filt på sig ibland, sen kan det vara roligt att vara uppsnoffsad också. Fast idag har jag längtat efter mina brallor som köptes i lördags, sååå sköna!! Önskar dig en god middag! Kram… 🙂

  2. Ha en riktigt härlig kväll!!! Ta på dig något som inte sitter åt om magen och njut! Kram!

  3. Så fint du har det! Tack för tipset om ljusstaken, körde direkt och handlade en vit. Hoppas allt är väl med dig. Kram och ha en riktigt god jul

  4. Wow, väldigt fin ljusstake! åh, jag gillar ju skandinavisk design, jag borde åka till Sverige oftare 😉 Har också upptäckt ’Happy Lights’, ska ta en sväng inom butiken i Antverpen imorgon (hoppas jag i alla fall), ser fram emot det.
    Stor kram och jag hoppat att handbaksmällan kommer att lägga sig snart!
    Marèse

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg