Jag hade helt glömt bort att jag lovat på instagram att göra en liten ischai-skola här på bloggen, tills imorse när jag stod och fixade min frukost-chai- då slog det mig. Så förlåt att det dröjde, men här kommer den nu. Bättre sent än aldrig!
Jag hade helt glömt bort att jag lovat på instagram att göra en liten ischai-skola här på bloggen, tills imorse när jag stod och fixade min frukost-chai- då slog det mig. Så förlåt att det dröjde, men här kommer den nu. Bättre sent än aldrig!
Comments are closed.
Åh vad jag nu blev sugen på detta 🙂
gott! MEN för mig är och kommer det chaipulvret alltid vara allra bäst som varm dryck! den dagen espresso house började sälja själva pulvret också var typ livets gladaste dag!
Så galet gott!
Jag gör ibland en isvanlijlatte och det är inte heller så himla dumt.
Kram
Perfekt! Det ska testas snarast! 🙂
Har du testat med andra mjölksorter?
Ja, jag har testat vanlig mjölk med men det blir inte alls samma sak. Soya är godast, tycker jag 🙂
Mums så gott! 🙂 För den lata eller den med tidsbrist så finns det en färdigblandad chai att köpa från Oatley (havremjölk). Kanske inte lika smarrig som hemmagjord men den funkar helt klart.
Testade detta men med vanlig mjölk. Funkade utmärkt! Tack för tipset 🙂