Fredagskänsla

 
 

IMG_5326

 
 

Hörrni fredagar alltså, finns det något härligare?

 

Jag har skrivit om det förr, att jag är så glad att varje gång den där fredagskänslan infinner sig. För det är ju faktiskt så att de flesta dagar är den andra lik i mitt liv numera. Men på något vis dyker den ändå upp ibland, den där härliga bubblande känslan. Känslan som får mig att vilja städa hela lägenheten, köpa hem blommor, bubbel, laga någon härlig middag och tända varenda ljus jag har i lägenheten. Nu sätter ju min hand stopp för de flesta av de planerna, men ändå, det är den där känslan jag är ute efter. Är ni med på vad jag yrar om?

 

Nu ska jag alltså istället återgå till att vila mig i form inför helgen, man vill ju inte förstöra helgen genom att ha med mer ont än nödvändigt liksom. Också ska jag klura lite på det där med födelsedagspresenter, det drar ihop sig för firande av ett par stycken av mina mest älskade snart.

Vissa är svåra, medan andra är hur lätta som helst. Känner ni igen er?

 

Och vet ni?

Jag ska nog tusan ta och lägga en liten flaska bubbel i kylen ändå, det är ju ändå fredag och fredagskänslan har infunnit sig- sååå värt att fira.

 
 

Banditen-post-signature

 
 

9 kommentarer till “Fredagskänsla

  1. Ja verkligen, fredagskänslan… Det är en skön känsla och så härligt att just DU känner så idag.
    Ha en fin em o kväll!
    Kram Anna

  2. Fredagar är verkligen speciella. Jag känner igen mig i din beskrivning om den där speciella känslan man kan få om att fixa iordning hemmet. Sedan är det ju inte alla gånger man verkligen kan få till det, men att bara tänka i de banorna kan räcka långt.
    Nu hoppar jag lite… Jag måste bara låta dig veta detta…När du och Emma var till Karlsborg i juli så hade du lagt in ett foto med dig, iklädd bl a ett par svarta byxor från Malene Birger. De var såååå snygga på dig. Har tänkt på dem många gånger, så när jag var i Sthlm för några veckor sedan sprang jag in i hennes butik och provade dem. De satt åt lite i vaderna, men annars var de jättefina. Så det var inget annat att be för än att slänga upp kreditkortet och inhandla dem – med lite grenhäng och tight runt vaderna! Känner på mig att det kommer att bli ett par favvobyxor! Och det jag nu vill säga är: Tack! Utan din inspirerande bild så hade jag aldrig sett dem och blivit nyfiken på dem! 🙂
    Du har väl lagt en flaska bubbel i kylen nu?! Om inte, gör det! 🙂
    Ha en trevlig helg! Det känns som att det kommer att bli en riktig innesittarhelg med tanke på de droppar som faller! Kram från Helsingborg
    P.S. Såg i senaste Skåne-tidningen att Kabusa i Köpingebro säljer COC-stövlarna med både höga och låga skaft 🙂

  3. Fredag, precis när man kör från jobbet, det är bästa känslan! Heeeela helgen framför sig!! Kram o trevlig helg på dig!

  4. klart du skall ha lite bubbel! sötaste bubblan i webbvärlden 😉
    det är alltid lika mysigt att kika in till dig och det glädjer mig att du är vid gott mod, och vill dela din vardag med oss andra. Ha en fin helg och tag vara på känslan…
    Med vänlig hälsning Mia

  5. Härlig o oslagbar känsla!!
    Alltså jag beundrar dig så mkt! Det går absolut inte föreställa sig ditt liv, dina dagar o din smärta som jag aldrig varit i närheten av, men ändå är jag så glad att du delar med dig av så mkt o sätter vissa perspektiv i livet. Det är så roligt varje gång jag ser ett nytt inlägg för jag gillar allt,; dina fina bilder, klädtipsen o så de där perspektiven.
    Ha en fab helg fina du!

  6. Hoppas du fick en riktigt härlig fredag och att du får en underbar helg. Fredagar ÄR mysiga men jag brukar vara SÅ trött. Lördagar är min bästa dag, mysfrukost och så helst ha hela dagen oplanerad och blank framför mig. Tassa upp innan resten av familjen vaknar, ta mitt kaffe och läsa bloggar och annat inspirerande. Tycker så mycket om din blogg, språket, bilderna och budskapet, tack!
    Kram P

  7. Fina, starka du! Va härligt att du kan känna den känslan trots att dina dagar är rätt lika varandra. Måste vara skönt att kunna känna lite skillnad under veckan, att något händer, att det är på gång. Så klart du ska unna dig lite bubbel och känna fredagsfeeling för allt vad handen håller!
    Kram

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg