Soff-tankar & att vara lite långsam

 
 

Untitled-1

 
 

Det hände inte så mycket här hemma efter det där inlägget i januari om att inredningsgnistan hade tänts igen. Inget alls, för att vara lite mer exakt. Men jag är verkligen inte vän med den där Kivik-soffan, så jag är fortfarande inne på ett soffbyte. Men jag har liksom inte riktigt hitta soffan med stort S. Ni kommer kanske ihåg att jag sneglade på en från Mio? Den är fin, men den ser inte lika skön ut som den i kollaget ovan som jag också haft ögonen på ett tag. Helst skulle jag dock se att den var i 100% linne, också tycker jag inte riktigt att någon av färgerna hundra. Så därför har jag flera gånger avfärdat den; Den grå är för mörk och den blå skulle inte riktigt passa in här hemma, och då återstår bara vitt. Vitt är ju egentligen idiotiskt att ens överväga med tanke på Abbe, men det är ju så snyggt. Och klädseln är ju tvättbar… Fast jag vet ju hur det är, varenda liten tass kommer att synas och man kan ju inte hålla på och tvätta soffa varje vecka. Äsch, jag får väl försöka sälja min Kivik på blocket så länge, på så vis blir jag ju tvungen att hitta något nytt, eller kanske framförallt fatta ett beslut.

Sängkappan är iallafall äntligen på ingång snart och eftersom det plötsligt, från ingenstans i helgen började klia i målar-fingrarna och jag inte får måla på väggarna i lägenheten så ska möblerna få sig en uppfräschning; tv-bänken som varit i behov av ett lager färg ett bra tag, bland annat. Så lite är på gång iallafall, även om det går väldigt långsamt för att vara jag.

 

Sakerna i kollaget:
Sängkappa: Inreda
Soffa: Rum21
Kuddar: Inreda
Färg: Modesto
Pläd: inreda

 
 

Banditen-post-signature2

 
 
 

12 kommentarer till “Soff-tankar & att vara lite långsam

  1. Du har en underbar blogg och jag har länge spanat på Din Kivik! Är själv inte långt ifrån att köpa en så nu när Du säger att Du inte vill behålla den undrar jag såklart varför! ☺️ så snälla berätta mer om Din erfarenhet av soffan så slipper jag kanske göra ett dåligt köp ☺️ Ha det super bästa bandit!

    1. tack snälla, vad roligt att du gillar bloggen <3
      Det är nog inte Kivik utan Kivik i detta rummet som inte går ihop. Jag fick ju bara plats med en sittdel och en schäslongdel och den blev liksom väldigt kort, så den går inte att ligga ner i den mer än i schäslongen och då halvligger man ju mer. Samtidigt som den känns ganska klumpig i en etta där rummet ska agera både tv-rum och sovrum. Hade jag haft lite större och plats att sätta till ytterligare en sittdel så hade jag helt klart gjort det istället, då hade den nog varit perfekt 🙂
      Lycka till med soff-köpet!
      Kram!

  2. Jag har också spanat på soffan från Mio, och vill också gärna ha en i 100% linne. De ser så mjuka och inbjudande ut på något sätt. Det blir dock inget inköp för mig ännu, men visst kliar det i fingrarna när jag ser så många fina. Dock är linnesofforna många gånger så rackarns dyra tycker jag. Lycka till med soffletandet!

  3. Hej
    Måste bara fråga varför ni inte blev vänner du o soffan? Funderar som bäst på ny soffa o lutade åt Kivik….men kanske borde jag kolla mer?
    Kramar

    1. Det är inte själva Kivik utan Kivik i detta rummet som inte går ihop. Jag fick ju bara plats med en sittdel och en schäslongdel och den blev liksom väldigt kort, så den går inte att ligga ner i ”på längden” eller vad man ska säga. Samtidigt som den känns ganska klumpig i en etta där rummet ska agera både tv-rum och sovrum. Hade jag haft lite större och plats att sätta till ytterligare en sittdel så hade jag helt klart gjort det istället, då hade den nog varit perfekt 🙂
      Lycka till med soff-köpet!
      Kram!

      1. http://dst15js82dk7j.cloudfront.net/54749/35614480-b4k4X.jpg
        http://www.stalands.se/Temp/b0dc447de1007042797ac648e5ad8049_9246cbcdecf89965de40e352347bf671.jpg
        Halkade in på din trevliga blogg när jag googlade runt för att leta efter info till mina kära petito soffor (storlek och färg som synes på länkarna ovan) som jag nu ska lägga ut till försäljning. Har flyttat till en mindre lägenhet där dessa inte får plats och behöver göra mig av med magasinet där de står nu sedan 2 år tillbaks. Har sparat de till det tillfället man flyttar till större igen då det är sofforna med stor S för mig som jag aldrig vill göra mig av med men blir för oekonomiskt. De är använda ca 5 månader och är i fint skick, så bara att maila om du är intresserad! Ha en fin helg!
        Med vänlig hälsning, Sanna

  4. alltså, Lucas från Room. Jag döööör vad skön den är, ska aldrig mer byta soffa 🙂

  5. Jag håller med Louise ovan! Petito soffan låter precis som den soffan du är på jakt efter. Jag kan försäkra att den är toppen! Kram

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg