Ro i sirap, och bröllop.

 
 

 IMG_4758

 
 

Det blev visst en bloggpaus igen. Det är lite som att ro i sirap just nu, livet.

Men nu finns suget efter att få blogga igen, fly lite in i skrivandet och bilderna.

 

Så. Bröllopet förra helgen, ska vi börja där?

Jag har inte så mycket bilder att bjuda på eftersom jag lät kameran vila i väskan hela kvällen. Jag fokuserade på att försöka orka vara med så länge så möjligt istället för att reta upp armen i onödan med att springa runt och ta bilder.

Men det var förstås hur vackert som helst;

Bröllopets hölls i den finaste kyrkan jag vet, inte ett öga var torrt när brudens kusin sjöng solo och när ett gäng skottar i kilt kom in med säckpipor så stod varenda hårstrå på kroppen rakt ut, så himla mäktigt!
Kvällen bestod sedan av god mat, fina tal, många skratt och massor av champagne, precis som det ska vara.

 

Och som ni ser så kunde jag inte låta bli att knäppa några bilder utanför kyrkan iallafall innan jag stoppade undan kameran. För när den sötaste ettåringen jag vet är brudnäbb, i en tyllmaräng till klänning, med brudslöja runt handleden och bus i blicken, då är det omöjligt att låta kameran vila!

 
 

Bröllop alltså, finns det något härligare?

Helt klart värt flera dagars handbaksmälla, det där.

 
 

Banditen-post-signature2

 
 

5 kommentarer till “Ro i sirap, och bröllop.

  1. Men vilken ljuvlig liten brudnäbb! Och kul att du är tillbaka med bloggen igen! Man tittar ju liksom in ändå varje dag :). Utfall att.
    Skulle jättegärna se en bild av din fina rosa klänning på också! Den såg super ut där den hängde på skåpet, med accessoarerna till.
    Kram från Stockholm!

    1. Åh, vad fin du är som tittar in fast jag varit så himla dålig på att uppdatera på sistone <3
      Har nog tyvärr ingen bild på mig i klänningen =/ Lovar att försöka komma ihåg det nästa gång klänningen kommer till användning 🙂
      Kram!

  2. Fina du! Är så imponerad av din styrka och önskar jag kunde göra något för att du skulle slippa bakis-dagarna. Vill du vila upp dig i lantlig miljö 20 minuter från Ystad så hör av dig, vi har ett litet mini-bed and breakfast och hösten är tom på turister, så du är så välkommen, fixar lite bandit-rabatt också 😉
    En liten fråga, jag hade behövt skottar med säckpipor till ett bröllop, du vet möjligtvis inte var man hittar dom?
    Ta hand om dig och tack för en superbra blogg!

    1. Åh skottarna tillhörde tyvärr Ystad Tattoo, så de är nog lite knepigt att få tag på dem nu tyvärr. Så himla häftigt att de lyckades få dit dem 🙂
      Och tack för ditt gulliga erbjudande <3 🙂

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg