Redo för sensommar & höst

 
 
IMG_4865

(Klänningen som jag har på bilden har varit en riktig favorit i sommar & kommer från Shein)

 
 

Det märks så tydligt nu att hösten är på ingång tycker jag. Solen skiner om dagarna, men vindarna viskar om höst.

Jag tycker det är ganska mysigt ändå, visst får det gärna vara sensommarvärme om dagarna ett tag till, men jag njuter av att kura inne på kvällarna också. Få tända ljus och koka en kopp te när vinden tar i utanför.

Bilden ovan är tagen för några veckor sedan, när vindarna fortfarande var ljumna och Lyra stolt visade upp sin ”pinne” som hon hittat i skogen för något år sedan. Som om jag aldrig sett den förut liksom, typ 27678 gånger, men det finns inget som hon är så stolt över som den där pinnen som hon släpade hur långt som helst för att ta med sig hem i bilen, tokhund.

Nu var det ju inte Lyra jag skulle skriva om, utan mer om hur redo jag känner mig för den nya årstiden som stundar även om jag älskar sommar och ljumna kvällar.

Hur känner ni? Är ni också redo för sensommar & höst?

 
 
Banditen-post-signature2

 
 

Rekommenderade inlägg

6 kommentarer till “Redo för sensommar & höst

  1. Jo, jag älskar hösten!
    Visserligen älskar jag sommaren också, men den här fick man vänta så länge att jag hann börja längta till hösten, och har inte riktigt fått sommarkänslan in;)

  2. Hej hoppas du mår bra? Jag har en fråga om du skulle orka o ha lust att visa brollopsklänningen i rosa på så man ser hur den sitter vore härligt ???? Tack på förhand,

    1. Hej Karin!
      Åh, jag har tyvärr ingen bild med den på att bjuda på. Men kanske nästa gång den kommer till användning 🙂

  3. Det är rätt skönt just nu. Men om en sisådär två veckor tror jag att jag känner mig redo för hösten. För jag älskar höst! tycker det är så mysigt. Kram Annika

Comments are closed.