Husvakt & partyplanner

Imorgon flyttar vi in till mamma för att passa hus och hund medan hon och Hans sticker till Cypern för en veckas välförtjänt semester.

Jag har dessutom passat på att utnyttja det faktum att jag har liiite mer än 43 kvadrat att röra mig på och bjudit in mina favorittjejer till en Försenad födelsedag/jag-har-överlevt-6-år-med-armjävlen-fest. Jag har liksom inte firat födelsedag med någon middag/fest sedan operationen som gick snett för 6 år sedan. Så det är på tiden kan man tycka och jag tänkte att det kunde vara lämpligt att planera en sån här grej så jag inte skulle ha så mycket tid för att tänka på allt det där mörka som pockar på min uppmärksamhet hela tiden. Så de senaste veckorna har jag blandat upp det där mörka med pinterest-sökningar på dukningar och inköp av helium och glitter.

Så den här veckan fram till lördag finner ni mig antagligen här i den gamla järnsängen i mammas växthus planerandes för lördagens festligheter, eller i full gång med att puffa upp pompoms eller spraymåla något i guld. Blanda vila med förberedelser, det känns som ett vinnande koncept.

Sen, på lördag, kommer 10 av mina absoluta favoriter och firar förlorade födelsedagar och att jag minsann överlevt 6 år nu och nog tusan ska kunna överleva 6 till och det krävs. Från allt från Karlsborg till Berlin reser dom och bara det är ju så himla fint att jag måste nypa mig själv lite. Världens finaste vänner.

12 thoughts on “Husvakt & partyplanner

 1. Ååhh du är sååå värd en hejdundrande fest för att du är så fantastisk. Du kämpar och lider och biter ihop och är så förbaskat vacker. Jag önskar dig en underbar och minnesrik fest fina Bandit. Kramar från en trogen följare i Göteborg.

 2. Önskar Dig en underbart rolig och underbar fest❣️
  Du är så duktig på det här med att skapa festkänsla med dekoration👌🏻❣️
  Dina paketinslagningar är ju helt underbara 🎁✨ men Nu hoppas jag att Du får ta emot Fina Paket x 6.
  Du är så värd en fest där får uppleva sköna roliga stunder…allt bortom arm-jävelskap-smärthinder…skickar många Tankar…”Tänker På Dig” …om Välgång och En helt Underbar Fest för Dig och Dina Nära Vänner❣️
  Ljusa Kramar från Ninni.

 3. Du är en så underbar och stark kvinna, Nicole!! Jag blev alldeles tårögt – som så ofta när jag läser dina inlägg…Jag har följt dig under några år nu men aldrig skrivit ngt.
  Jag hoppas att ni kommer få en helt underbar fest!
  Kram från Tyskland, Anna

Comments are closed.