Sommarkväll med de bästa tjejerna jag vet.

 

Hej på Er, såhär nästan en vecka senare.

Och eftersom jag inte bloggat på några dagar så har jag inte heller visat bilderna från förra lördagens superhärliga kväll i Malmö med några av de bästa tjejerna jag vet. Ska vi kika?

Jag såg alltså ut som ovan, förutom att jag förhoppningsvis var något skarpare i verkligheten. Det var någon vajsing med min kamera men jag lyckades ordna upp det såfort vi satt oss på JohanPs uteservering som tur var, hann bli lite svettig och se tusenlappar flyga iväg där ett tag. Jag hade iallafall på mig ett par nya shorts med glittertrådar som jag panik-köpte på Lindex dagen innan (här), ett BMB-linne från förra sommaren, en gammal väska från Lindex och ett par gamla skor från Marenas.

Här är mitt sällskap i början av kvällen, vi hade setts hemma hos Mathilda för att göra oss i ordning tillsammans innan, hon, Lena, Emma och jag. Men eftersom det var tropisk värme i Malmö den dagen och hennes lägenhet var en gryta bestämde vi oss för att kila bort till JohanP medan vi väntade på att de andra skulle ansluta.

Där beställde vi in bubbel och skrattade så att det ekade längs gatan.

När Iris och Carro också anslöt sig till sällskapet promenerade vi vidare till vårt mål för kvällen:

Uteserveringen på Savoy där vi (eller ja, Emma) hade bokat bord för kvällen.

Vi började med drinkar och det blev en gaaalet god somrig historia med rabarber och jordgubb.

Mathilda, Lena och jag passade på att beställa mat medan de andra var fullt upptagna med att försöka rädda upp en halvtråkig svensexa vid bordet brevid. Vi började med att dela på en charkbricka, jag menar vem kan säga nej till ost och foccacia? Ingen vid vårt bord iallafall.

Så vi satt där i solen och drack våra drinkar och njöt av att det plötsligt blivit sommar och så varmt att man kunde sitta i linne och shorts långt in på kvällen utan att bli det minsta frusen.

Solen gick ner på andra sidan gatan och överallt myllrade det av sommarlyckliga människor.

Och där är ju jag, med den där drömmiga drinken i högsta hugg.

Sen kom servitören in med en surikat som Mathilda tydligen hade saknat ett tag. Lite obehagligt för Iris att han satt där i Mathildas knä och stirrade på henne resten av kvällen sen kan man tycka.

Sen blev det dags för huvudrätt, vi körde på deras grillbricka med massa pommes och aioli. Mmmm! Vattnas i munnen nu när jag tänker på den.

Och det var förmodligen den enda stunden på kvällen när vi alla var tysta för en sekund och bara mmm:ade menande till varandra och pekade med gafflarna mot olika såser och sa Pröva denna!

Och ja, så fortsatte kvällen. Med drinkar, skratt och sommarvärme. Man behöver inte mycket mer än så, blir fortfarande lite varm i magen när jag ser bilderna nu. En sommarkväll att minnas när vinden viner i höst.

4 kommentarer till “Sommarkväll med de bästa tjejerna jag vet.

 1. Vilken härlig kväll med härliga vänner ni verkat ha! Måste säga att du är verkligen utomjordiskt snygg!

 2. Vilken underbar härlig kväll!
  Nicole…så sommar skön fin outfit Du bär och Dina Ögon Strålande Blå❣️
  Jag har skrivit det många gånger förr men jag gör det igen 😉 DU är så Naturligt Vacker❣️
  Ljusa Omfamnande Mjuka Kramar från Ninni.

 3. Vilken kväll ni fick. Fantastiskt!
  O så fin du var, som alltid 😊.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg