När man väntar på att tiden ska gå

Här får ni en liten uppdatering på vad jag pysslar med. Jag ligger i soffan iklädd skönaste nattlinnet med stjärnor från Lindex och gosigaste morgonrocken från Gant. Inte speciellt spännande men några ljuspunkter finns såklart. Som igår när jag åt fruktsallad med mamma samtidigt som jag facebook-chattade med massa härliga bloggtjejer. Eller som idag när fina vännen M kom hit med lunch och höll sällskap ett par timmar. Sånt betyder så mycket, att ha någon som kan tänka sig att umgås fast man inte är så speciellt rolig eller pigg. Någon som kan ligga där i andra soffan, prata bort några timmar och bara vara.
Också mailar jag med Helene och skriver Nu får ni inte få in fler nyheter innan jag är på benen igen. Man vill ju inte missa något liksom.

Nu ska jag återgå till att ligga alldeles stilla, hoppas att tiden går fort och att min kropp återhämtar sig ännu fortare. 

5 kommentarer till “När man väntar på att tiden ska gå

  1. Nu har även jag hittat hit:) jag ville faktiskt bara säga att det var väldigt trevligt att träffa dig och att vi får prova loss tillsammans på Ordonnance igen snart:) varma hälsningar från Anns dotter Sofie.

    1. Åååh, så roligt söta du!! Det måste vi absolut göra, hojta till nästa gång du är i Ystad så ses vi där:)) Hoppas att du har den bästa av födelsedagar i nya klänningen! Kram!

    2. Födelsedagen blev toppen i den underbara klänningen:) jag hojtar till nästa gång jag kommer ner! Ska bli såå roligt att träffa dig igen! Kram kram

  2. Tack för peppet på min och S promenad, tror att vi gick lite fortare idag… 😉
    Hoppas att du snart är piggare!!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg