När man prövar alla nyheter

Jaha, då var det väl dags att visa vem den enarmade banditen är. Igår när jag var nere på Ordonnance och tittade på nyheterna så passade jag på att pröva lite kläder. Som vanligt kunde jag inte hålla tyst många sekunder vilket resulterar i en heldel roliga ansiktsuttryck, men det bjuder jag på. De här bilderna är iallafall inte värre än bilden på det nya passet som jag hämtade ut idag. Herregud alltså, ser man verkligen ut sådär?  

Jag ville ju ha alla plagg. Bums. Men vad som fick följa med mig hem i väntan på att kontot ska fyllas på och kläder ska shoppas får ni se en annan dag. Nu ska jag nämligen försöka skriva en snapsvisa, hitta en huvudbonad, lägga rosévinet på kylning och ta mig till Ica för att köpa kräftor. Också ska jag dagdrömma lite om den där ponchon från Costummade som säkert är på tok för dyr men som skulle passa en enarmad bandit sååå bra.. 

3 kommentarer till “När man prövar alla nyheter

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg