När man inte hänger med

Måndag igen. Och oktober, hur gick det till? Igår när jag skrev att vi inte ens var inne i oktober än hade jag inte en tanke på att vi bara några timmar senare skulle vara det. Jag förstår inte vart september tog vägen, men det gör ingenting faktiskt. Jag är redo för oktober. Det blir lite mörkare för varje dag som går och det innebär att jag kan tända fler ljus inne och krypa ner under en filt. Ikväll ska jag åka hem till mamma, dricka te och tända  en brasa, har jag bestämt. För det kan man göra när det är oktober. 

Ps. Vinnaren i tävlingen presenteras ikväll, håll utkik!

3 kommentarer till “När man inte hänger med

  1. 🙂 Nu när det regnar så ofta kan man mysa på soffan under en filt och titta på sina favoritserier utan skuldkänslor 😉

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg