När man firar en 50-åring

Gårdagen var en dag som var minst sagt fullspäckad. Pappa fyllde 50 och jag och min lillebror (Han är hemma på besök från Norge) hade lovat att ordna med födelsedagsmiddag åt honom hemma hos mig med den närmsta familjen. Så jag bakade och Tim lagade mat.  

Tim försökte mata Abbe med öl, Abbe sa blä.
Baconlindad fläskfilé fylld med mozzarella och soltorkade tomater serverades  med hasselbackspotatis. Mmmm, så gott det var.
Också var vi såklart tvungna att testa blipparen. 
Pappa och Tim till vänster och brevid mig sitter Nils och Eva. 
Vi saknade Evas två äldsta som befinner sig lite varstans på jorden för att plugga. Hur som helst, blippare är ju bra till mycket, inte bara ego-bilder. 


Innan det var dags att säga tack och godnatt hann Abbe med att sova i knät på både pappa och Tim. Tröttast på festen var han. Han sover förresten fortfarande och nu är klockan över 12. Så jag tror att jag måste försöka få med honom ut på en liten runda i solen. Vi ses igen lite senare!

7 kommentarer till “När man firar en 50-åring

  1. De bästa kalas man kunde önska sig fixat av världens finaste barn!Precis så som jag hade drömt om att ha det. Tack, den här kvällen glömmer jag aldrig!Och jag får både flyga helikopter och köra sportbil! Älskar er! Tusen kramar pappa

  2. Så fin dukning! Du verkar ha väldigt fint inrett också. 🙂 Hade varit skoj att se lite bilder på avstånd för att få tips. 🙂 Jag har lite problem med att hitta rätt prylar att ha här hemma… Kram

  3. Mysigt! Vilka fina tallrikar! Var har du hittat dem? Tack för en trevlig blogg oxå 🙂

  4. Under mina lockar:
    Det kommer säkert mer bilder här hemma ifrån så småningom 🙂

    Kram!

    Erika:
    Tack! Visst är tallrikarna fina, de kommer från favoriter Mateus. Säljs bla hos Länna möbler och Urban living.

    Kram!

  5. Gud i himlen vilken vacker dukning! Allt ser så fint ut på bilderna. Hoppas din pappa blev nöjd

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg