När man ska på julbord

Abbe och jag vilar i soffan, funderar lite på det där med julpynt. Lite har smugit sig in som ni ser, tex den söta metallbollen från TineK som jag inte kunde låta bli. 
I kväll vankas det alternativt julbord med de roligaste tjejerna jag känner. Jag längtar så jag nästa smäller av. Men först ska Abbe och jag gå en liten sväng med Julia, jag ska se till att bubblet blir ordentligt kylt på balkongen (ingen risk att det är ljummet i den här kylan, äntligen har vintern kommit till Skåne) också ska jag ta ett bad och tänka ut vad man ska kunna tänkas gömma denna vinterbleka kropp i. Klänning är ju alltid ett säkert kort när man vet att det vankas god mat, någon rymlig variant då såklart.
Vi ses lite senare, eller i morgon. Då kommer världens tävling upp här på bloggen, så himla bra så jag vet inte vart jag ska bli av. Ni kommer inte att bli besvikna. Lovar!  

3 kommentarer till “När man ska på julbord

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg