När man fått hjort-feber

Påtal om hjortar. Denna fina från House Doctor som jag sneglat på lääänge fick följa med mig hem när jag var på shoppingtur med Tindy i slutet av november. Nu står den där hemma i fönstret och väntar på att jag ska kunna flytta hem och njuta av den.

I morgon ska jag göra något lyxigt. Som jag väntat på i över en vecka nu. Jag ska få åka till frisören och få håret tvättat. Jag får ju inte göra det själv nu, eftersom jag inte får lyfta armarna. Får ju inte duscha ordentligt heller för den delen pga förbanden på ryggen… 
Så en halv-dusch (a.k.a katt-tvätt), lite väldoftande Tokyo Milk och en hårtvätt i morgon, sedan kommer jag att vara en ny människa. Det är jag alldeles säker på!  

1 kommentar till “När man fått hjort-feber

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg