När man hjälper tomten

Igår när jag ändå var iväg på hår-tvättning så passade jag på att stanna till med en liten julklappsleverans till någon väldigt omtyckt. Bland annat den här säcken innehållande flera små paket. Det blir så mycket roligare då, speciellt om man är barn. Ju fler paket desto bättre liksom.   
Jag minns en jul när jag och lillebror kom hem till pappa för julfirande på juldagen. Vi rusade så klart in på vårt rum i hopp om att mötas av världens julklappsberg, så som det brukade vara. På rummet mötas vi av två paket. Visserligen stora, men ändå bara vars ett paket. Jag önskar att pappa hade filmat när vi sedan öppnar paketen och inser att det är en skattkista av plast, fylld till bredden med paket. Fiffigt pappa, den gången lurade du oss allt.   

6 kommentarer till “När man hjälper tomten

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg