När man har födelsedag

(Bilden är lånad av Fru Sederblad)

Jahapp, är det såhär det känns att fylla 24 alltså? Inte alls som att fylla 5, 10, 15 eller 18 faktiskt. Eller 20 för den delen, 20 var stort! 24, not so much. Väldigt ospännande faktiskt. Jag minns att den 21 januari alltid var typ världens längsta dag förr, inte dagen innan 20 års dagen kanske men innan dess. Och så var det ganska länge, men nu verkar jag ha växt ifrån det där, för det var som vilken dag som helst igår.
Men födelsedagar är ju till för att firas, eller hur? Så jag klädde mig i klänning som sig så bör (i och för sig med en gigantisk Chill Norway poncho utan på och typ tre sjalar, eftersom det är så förbannat kallt) och beställde skjuts för att få besöka mina favorit butik Ordonnance. Där klämde jag lite på alla ljuuuvliga vårnyheter (som är på väg in i webshoppen, håll utkik) och blev bjuden på goda kakor importerade från Marocko bara för min skull minsann. 
Så har denna födelsedagen varit hittills, i kväll tar jag med mig mamma ut och käkar på någon mysig restaurang. Men först vila i soffan, det tar på krafterna att klämma på vår nyheter om man är en ”hyfsat-nyopererad-enarmad-bandit”.  

9 kommentarer till “När man har födelsedag

  1. Stort grattis och hoppas att du får en riktigt fin kväll! Har precis hittat till din blogg och jag älskar den 🙂 Verkligen massor med inspiration och du verkar vara en riktigt stark person -väldigt inspirerande det med!

    Kram,
    Line

    -themanylivesofline

  2. Stänker in ett GRATTIS här också!! Hoppas att kvällen är toppen för dig och mamma!! Kram 🙂

  3. Men alltså!!! Vilken ära att få banditenbesök på födelsedagen:) Bästa besöket att få anytime och på självaste dagen – DÅ är det fint!

    Grattis finaste du och hitta hit snart igen:)

    Mwaaaaaaah & kramar
    Helene

  4. Cilla: Tack till hela familjen =) KRAM!

    Grodmamman: Tack tack <3

    Line: Så himla glad jag blir när jag läser din kommentar.TACK! <3

    Nana: Tack så mycket! =)

    Åsa: Det var toppen =) och tack! <3

    Helene: Men såklaaaart jag vill besöka er, vilken dag som helst. Och så mycket fint som trillat in! <3

    Linn: Tack! =)

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg