När man har mys-lördag

Lördag, och den där helgen-är-oändlig-känslan dröjer sig kvar. Ett tag till i alla fall, i morgon vid den här tiden kommer det istället att vara vart-tog-denna-helgen-vägen?  
Abbe och jag skotar runt här hemma i mjukiskläder bara. Jag då alltså. Inte Abbe, han är alltid en mjukis med sin gosiga päls. 
Jag tänder nya Ocre doftljuset från Durance (som halkat in på favoritlistan) och pillar med Photoshop. Och man blir ju gråhårig för mindre. Jag är en sån som är allergisk mot alla typer av instruktions böcker, och filmer. Fru Sederblad försökte få mig att YouTube:a diverse guider till photoshop i julas, men det gick bara inte. Så jag får väl testa mig fram istället och skriva meddelanden till den där frun på Facebook som lyder Om-du-inte-hjälper-mig-nu-så-kastar-jag-macen-från-balkongen, typ. Inte för att jag vet varför hon skulle bry sig om min mac åkte i backen. Men ändå, tror att det gör att hon förstår allvaret i situationen. Det krävs ju faktiskt endel för att man ska slänga teknikprylar i prisklass med en ponny i backen.

Nu ska jag ta med mig Abbe och halta ett varv runt kvarteret innan det är dags att få på sig lite vettiga kläder och åka mot taco-mys. 

Hoppas att ni har den bästa av lördagar! 

3 kommentarer till “När man har mys-lördag

  1. oj oj oj vilket vackert foto. Lycka till med Photoshop. Jag ska också snart snart snart börja lära mig tänkte jag (har tänkt det i några år nu….).

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg