När man testar det där med dagens igen

Dags för en dagens, tycker jag. Det var längesedan nu. Mest för att jag skrotat runt här hemma i typ likadana kläder varje dag de senaste månaderna. Och med kläder menar jag då mjukisbrallor eller pyjamas. 
Men nu har jag köpt ett par Please-chinos som funkar med operationsärren osv. Och inte nog med att det är de skönaste byxorna jag äger, de är SÅ snygga också.
Hur som helst så hade jag kameran i väskan idag när jag var inom på Ordonnance så då passade jag på att be om hjälp med att knäppa några bilder.

Chinos från Ordonnance/Redbea, Paljettröja H&M (Logg), Stylesnob-armband från Ordonnance/Redbea.

Rekommenderade inlägg

6 kommentarer till “När man testar det där med dagens igen

  1. Sprang på paljett tröjan på lunchen och den fick följa med hem. Så snygg! Inget jag hade provat om jag inte sett den på din blogg först. Jag är inte så ”paljettig” av mig…..köpte den en storlek för liten så att jag kan minska i den….

Comments are closed.