När det glittrar


(Kofta:Custommade, Jeans:Please, Skjorta:Please, Armband:Ordonnance, Skor:Timberland
Alltså, förlåt. Det var inte meningen att lämna er sådär. Så glad jag är att det verkar som om ni stannat kvar ändå!? 
Sedan jag lämnade in kameran på lagning så har det varit bloggtorka-delux här. För helt ärligt, hur kul är det att blogga utan kamera? 
Men i lördags när jag åkte till Malmö för skräpmat, goda drinkar och skratt med världens bästa tjejer så var de gulliga och knäppte några bilder på mig i min nya glitter kofta från Ordonnnance/redbea. Koftan är helt fantastisk med massor av pärlor och paljetter, den blir en favorit i vår och sommar. Helt klart.   
Och bilderna, vad säger man? Jag får nog boka en privatlektion.
Vi hörs snart igen! 

8 kommentarer till “När det glittrar

 1. Men Jisses vilken härlig glitterbomb! Alldeles underbara bilder också.

  Trevligt att du är tillbaka 🙂

  Hälsningar Pia

 2. Så snygg som vanligt! Ja, vi har saknat dig här! Hoppas att kameran snart är tillbaka och ger dig bloggfeeling. 🙂

 3. Så fin du är!

  Kul att höra från dig. Vill tacka dig för ditt fina inlägg om hur allt gick till med din arm. Så skönt att få läsa om någon annan som har det jobbigt. Inte för att jag önskar dig det utan för att jag känner mig mindre ensam i att leva med ngt som är svårt att acceptera men som aldrig kan ”lämnas tillbaka”.

  Tack.

  Kram L

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg