När man varit i Höganäs

Kavaj: Lindex, Chinos: Lindex, Blus: H&M, Skor: Converse, Halsband: Puss

Det blev en tur till Höganäs igår för mig och mamma. Vi hade hört talas om att det var dags för lyxloppis och sådant kan man ju bara inte missa tyckte vi. Tyvärr kom vi tomhämta därifrån, fråga mig inte hur det gick till men det gjorde vi. Det kan bero på att det var groteskt mycket folk på liten yta och vi mest höll oss i utkanten och var oroliga att någon skulle vifta till min arm båda två. Men ändå, tomhänt från en lyxloppis känns ju som något av ett nederlag. 

Som tur var behövde vi inte åka hela vägen hem tomhänta, vi svängde inom outletområdet med. Där fanns det gott om plats och fina grejer. Visserligen gick jag mest bananas bland de söta barnkläderna, inte för att jag har några egna barn, men jag har ju vänner som har och då kan man ju passa på att tvinga på dem massa saker som får en att utbrista ååååååh-jag-dööööör-så-söt.  
Ja, det blev en bra lördag. Speciellt efter en vecka i sängen, då är det härligt att komma ut. Så jag fortsätter på samma tema, dags att leta fram ett par änglavingar från vinden och sedan bege mig mot Malmö och två av mina favorit människor. Jo, jag undrar också hur den här söndagen ska sluta.

4 kommentarer till “När man varit i Höganäs

 1. Wiiiii tack än en gång för tips på bra kläder från bästa Banditen.

  Hade redan shoppat den grå kavajen vilken är en favorit. Så skönt och så snygg för att vara så enkel. Men hade missat den blå. Men idag blev den min tillsammans med ytterligare en grån i en storlek mindre. Min första grå har ”vuxit” hemma i garderoben så det var dags för en storlek mindre…..

  1. Åååh, visst är det de bästa kavajerna!?! Jag är liiiiite sugen på den rosaröda med, har du sett den?

   Och du, grattis till viktnedgången. GRYMT kämpat som jag sa när vi sågs på La Leia..

   Kram!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg