När man klampar runt på grannens mark

Det var inte bara Felicia jag slängde ut på fältet i måndags, nej jag själv hoppade också i en klänning och vadade ut i det höga gräset, och ut på åkern en sväng. Men bara för att få Fru Sederblad att svettas lite och speja upp mot grannen förstås. Tills hon sa Don´t push it! Då förstod jag att det inte var något vi skojade om och gick snällt ut i det höga gräset på Sederblads marker igen. Man vill ju inte skapa förutsättningar för grannfejd liksom..  

(Klänningen jag har på mig är från i fjol men det finns på outlet HÄR såg jag idag) 

Nu har jag inte tid att ligga kvar i sängen längre, det är hög tid att hoppa i duschen. För idag får jag besök minsann och jag blev tillsagd att raka benen noga? Ja, man vet aldrig vad som händer när man bjuder in de där två fruarna. 

18 kommentarer till “När man klampar runt på grannens mark

 1. Så fina bilder på dig, Nicole!
  Hoppas att du får en rolig dag med ”dina fruar”, vilket jag är alldeles övertygad om att du får!!

  Kram
  Cilla

 2. Åh, vad fin du är på bilderna. Fast det är ju du alltid 🙂 Ha det så härligt med ”fruarna”. Kram Sanna

 3. Fantastiska bilder!
  Måste fråga: Du har inte en syster/tvilling som har en 10 månaders toksöt unge som ska resa utomlands inom kort?
  Sprang på din ”like” när vi skulle fixa pass härom dagen & kunde lixom inte sluta stirra på henne & för att inte verka helt bengalo så fick jag börja småprata lite och var på snudden till att fråga om inte HON hade en syster/tvilling som bloggar alla sina inlägg på ”när” och bor i Ystad? 😀

  Galet lika, galet!

 4. Vilka härliga bilder! Klänningen är superfin, synd att den inte fanns kvar i min storlek 🙂 Kram

  1. Skam den som ger sig, gissa vem som hittade klänningen för några dagar sedan i rätt storlek? Jajjamän, nu hänger den på en galge hos mig 🙂 Kram

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg