Toppen-taggad bandit väntar besök

Hör och häpna: Banditen är på benen igen! 
Och idag, idag är en riktigt bra dag. Jag ska nämligen få besök. Inte vilket besök som helst heller, nej det är Fru Sederblad och Flisan som kommer. Jag har ju inte sett dem sen de åkte till USA och det är ju en mindre evighet sedan, iallafall i min värld. Så jag ska krama henne så hårt jag bara kan, på en bandits vis. Vilket inte är så värst hårt, men vi kan ju låtsas. För helst vill jag krama henne så att revbenen knakar. Fru Sederblad alltså, Flisan ska jag inte gå lika hårt åt, jag har nämligen lite att leva upp till. Ungen tycker tydligen att jag är cool och jag känner att det finns en viss risk att hon skulle ändra åsikt om jag kramade henne och nöp henne i kinderna som en gammal mormor som inte sett sitt barnbarn på länge.
Och när vi kramats klart så har jag lovat Fru Sederblad lunch på något trevligt ställe, och Flisan, hon vill bara till Espresso House och dricka koffeinfri vaniljlatte i takeaway mugg. Så de är ganska lätta att ha att göra med, de där två.  
Kjol  (lånad) // Linne // Armband // Halsband // Ring // Väska (gammal) // Skor (gamla)
Ja, en toppen dag och en toppen-taggad bandit som legat instängd allt för länge.

14 kommentarer till “Toppen-taggad bandit väntar besök

 1. Heja! Vad bra toppentaggad låter. Låter som en bra plan för dagen. Och vad fin du är på bilderna. Kram

 2. Hoppas att ni haft en toppendag!
  Jag fick mitt underbara nattlinne i postlådan häromdagen. Sa jag att det är underbart? Mmmmmmmm….
  Tack snälla!

  Kram

 3. Hej Banditen! Första gången jag skriver här 🙂 Undrar över ditt snygga gråa linne, I like! Länken går till Asos/Men. Är det alltså ett herrlinne? Och vad heter märket/modellen?

  Tack!
  Malin

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg