Lyx-tisdag

 

IMG_4144

 
 

Äntligen, tisdag och Böddibesök. Den här klippningen har jag längtat efter i flera veckor nu, jag fick ju för mig att jag skulle klippa mig kort bara någon vecka efter mitt senaste besök hos Böddi och sedan har jag bara gått och längtat tills det skulle bli dags. Idag är alltså dagen då jag kapar en bit av mitt hår, om Böddi håller med vill säga. Det brukar bli bäst om han får bestämma.

 

Lyxigt nog så har jag visst lyckats boka in mig samtidigt som Någons fru och kommer alltså att spendera ett par timmar i en frisörstol brevid någon som jag tycker fasligt mycket om. Är det inte lyx så säg?

Det kan nog tusan inte bli bättre. Eller jo, det kan det ju. I väskan har jag nämligen clip ons som jag beställt från Rapunzel inför bröllopet på lördag och som jag tänkt låta Böddi klippa till åt mig. Lyx, lyx, lyx.

 

Så när vi ses nästa gång så ser jag förhoppningsvis lite annorlunda ut.

Så himla spännande, tycker jag själv i alla fall.

 
 

Banditen-post-signature

8 kommentarer till “Lyx-tisdag

  1. Nu blev jag supernyfiken… hoppas du postar en bild idag när du är klar 🙂 Allt klär en skönhet så det kommer bli jättesnyggt tror jag. Kram!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg