Bråttom, bråttom

 

IMG_6656

Bild: Emma

 
 

Jag springer runt här hemma som en yr höna idag, det är ju bröllop på G och jag har som vanligt vilat in i det längsta för att vara i så god form så möjligt. Och som vanligt så innebär det också att det blir en smula stressigt så här på sluttampen, speciellt eftersom det tar en mindre evighet att göra sig i ordning som enarmad.

 

Men om bara några timmar så ska lugnet lägga sig när jag slår mig ner i kyrkbänken med kameran och näsdukarna i högsta hugg.

Men först, duscha, stryka, locka hår och lacka naglar.

 

 

Jag hoppas att er lördag blir lika fylld med kärlek som min!

 

Och ni följer väl med på instagram? Idag ska vi ju gå på bröllop, vem vill missa en sån fest? (@enarmadebanditen)

 
 

Banditen-post-signature

 

6 kommentarer till “Bråttom, bråttom

  1. Ha det så trevligt på bröllopet! Som vanligt bjuder du på vackra bilder. Kram Emma B

  2. Hej Nicole! Såg på insta att du förmodligen tar en dag i sängen idag… Hoppas bröllopet var kul! Jo… Jag har skickat lite bloggkärlek till dig i min lilla blogg. Hakade på Dr Mollys inlägg om att sprida bloggkärlek och du är verkligen en blogg som inspirerar mig. Jag lånade en skärmdump med din bloggframsida på som bild för att liksom visa vem jag menade… Hoppas det var ok. Du kan läsa det här http://vicke-vickan.blogspot.se/2013/09/att-ge-bloggkarlek.html om du inte tycker det var ok så bara meddela mig så tar jag bort bilden. Återigen tack för en bra blogg. Här kommer en stor styrkekram till dig. Hoppas söndagen blir bra trots partyarm idag. Kram från Helsingborg

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg